Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

czy szerokie bioderka są seksowne?

Polecane posty

Gość prawdziwa kobieta musi mieć
po ciąży biust ci urośnie choć ja zawsze miałam cyc ;-)

prawi mi komplementy na temat bioderek moich, ale wiecie jak to jest... czasem zle sie czuje majac swiadomosc ze sa szerokie ... :)

jak sie wogole ubieracie? chodzi mi o to czy podkreslacie bioderka czy raczej chowacie je zeby sie w oczy nie rzucaly?

wiesz dlaczego masz szerokie biodra? żebyś się odróżniała od mężczyzny jak facet chce popatrzeć na wąskie biodra z małą różnicą między talią a biodrami to się sam może przejżeć w lustrze ;-)

Nom, mnie przybyło jak w mordę strzelił po 8 cm w każdym z obwodów ciała. A w ciąży wcale dużo nie utyłam, o nie :)

schowac się ich nie da :-D więc eksponuję talię! mam koleżanki, które mają węższe biodra, a jak chcą pozyczyć ode mnie moją spódnicę to nie mogą jej dopiąć w pasie :-D bo mają tylko 25 cm róznicy - prawie jak mężczyzna ...

i wtedy to te moje koleżanki wpadają w kompleksy :-D że nie wchodzą w moją spódnicę nie raz słyszałam jak faceci wymieniają między sobą uwagi o mnie: "ale ona ma fajną dupę" :-D

prawdziwa kobieto, nie masz chyba zbyt szczupłych koleżanek? Bo 74cm w talii u kobiet o węższych biodrach (powiedzmy ok. 94cm) wygląda nieciekawie, właśnie "kołkowato"...

Oczywiście spódnice górą! Dobrej nocy, muszę lecieć 🖐️

Jak się ma szerokie biodra to powinno się mieć fajną talię i ją eksponować, niektóre kobiety stwierdzają, że jak maja szerokie biodra to kilka cm w talii nie zrobi różnicy :/ Zreszta wiele zalezy od nastawienia właścicielki owych ponętnych kształtów :)

różne mam koleżanki mam i takie co mają 80 cm w biodrach, ale one nie próbuja pozyczac spódnic ode mnie :-D ludzie są po prostu różni

1sekunda, oba pokazane przykłady są z tej samej beczki: umalowane szesnastoletnie szkieletony sfotografowane na potrzeby mody i wyretuszowane na potrzeby gazety :-D my rozmawiamy o kobietach, a nie o anorektycznych nastolatkach, które w gazecie udają kobiety ;-) Dobranoc!

wiem, wiem :P ale chciałam pokazać, że szerokie biodra są bardziej seksi, bardziej ponętne i talia od razu jest bardziej wcięta... mmmm czyli wszystko bardziej na tak!

Gość a ja mam...

Gość a ja mam...
88 w biodrach, 63 w pasie, 88 w cyckach i dobrze mi z tym.

mnie najbardziej co denerwuje z tymi szerokimi biodrami to to, ze jak zaloze kiecke to ona sie podnosi do gory, nie kazda oczywiscie ale mam kilka z takiego fasonu co tak sie wlasnie podnosza

Gość ja mam dość szerokie
w stosunku do biustu, ramion i jakoś komplementów nie zbieram... raczej każą mi chudnąć. U mnie różnica między biustem a biodrami to 6 cm.

Gość gość
mam 104 w biodrach przy 167 i 64 kg? czy to wielka tragedia? w pasie jestem wąska ale te biodra..

Gość gość
na tym polega roznica miedzy kobieta a mezczyzna. jesli chcesz sie upodobnic do faceta, odessij sobie biodra. ale kazda prawdziwa kobieta im ma wieksza pupe i szersze biodra z jednoczesnie waska talia, tym lepiej. w krajach latynoamerykanskich kobieta z waskimi biodrami i plaskim tylkiem pozostaje samotna, tam mezczyzni sa bezwzgledni, tylko kobiece ciala maja 'popyt'. coz - selekcja naturalna...