Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuptula

zakochane pary na forum...

Polecane posty

Gość tuptula

znacie takie?:)

Gość femix
byly jakies - kiedys fajnie czytalo sie o zdrowym rozsadku i arlecie, pozniej bylo jakies sloneczko i ktos tam. Milo czytalo sie takie wyznania. dzis juz ich nie ma.

Gość ja znam taka
z jednego topiku ;) Tam sie poznali...

Był kiedyś Novy w mieście i Skoczek:) fajnie się ich czytało....ale co wyszło z tego....nie wiem;)

Gość do znam taka
z jakiego topiku?

Gość trtr
moim zdaniem to żałosne gdy dwie osoby piszą do siebie, o intymnych sprawach, na forum publicznym zatem jeśli TAK rozumiecie "zakochane pary", że zakładają topik i czynią sobie wyznania, to oby takich popaprańców emocjonalnych było jak najmniej

Gość anulka Biedulka
11:56 nie musisz wchodzić na taki topic. Nie jest adresownay do ciebie:) I po sprawie! Dla mnie ohydne jest jak się wymyśla cud-smród histroryjki na potrzeby gazet- a ty to czytasz i łykasz:D A w topicu samo prowdo o Miłosci;) nie czytaj, nie dla ciebie:D

promessa ---->>> oj pamietam ten burzliwy \'\'zwiazek\'\', ale po czasie smiem twierdzic , ze ze strony Skoczka to byla czysta gra , okazala sie byc kims innym

jakie powodzenie:P? mnie tu sporo nie trawi na kafe ale wali mnie to/:P

Tamari, czy to będzie wazelina lub reklama, jesli powiem, ze jestes najladniejsza laska na forum? :classic_cool: gdybym byla facetem, to bym sie za Ciebie brala :classic_cool::D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Turq wez blagam nie rob sobie jaj ze mnie bo zaraz z fotela spadne:) ale gdybym byla facetem to pewnie tez bym sie brala za Ciebie, bo masz temperament i jestes sliczna:P a jak bym byla starsza to za samice, grrrrrr:P