Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jestem

szczotka czy grzebień-co wolicie do włosów i dlaczego

Polecane posty

Gość no jestem

szczotka-moja ulubiona to taka troszke duza,prostoklatna,swietnie rozczesuje i wlosy sa po niej ladniejsze,lepiej sie ukladaja niz np po takiej w owalnym ksztalcie.nie lubie za to takich malych szczotek \"do torebki\"

wole grzebiem, mam wrazenie,ze szczotka wyrywa mi wlosy, poza tym mam krecone wlosy, wiec sie strasznie pusza od szczotki. dla mnie nr jedne to grzebien z szeroko rozstawionymi zebami

Wolę szczotkę, grzebieniem to bym musiała po paśmie ten mój gąszcz przeczesywać ;)

mam i to i to.grzebien mam z szerokimi zebami,i tylko uzywam rozczesujac po umyciu koltuny.a potem szczotka,i w ciagu dnia tez,i tak jak isanka uwielbiam wlasnie ta duza prostokatna

Gość taka zasada
krótkie - szczotka długie - grzebień

szczotka,ale taka zwykla,nie ta mala,bo te malutki co niby dobre do torebki sa takie dziwne,nie umiem taka mala sie uczesac

Gość skąd sie biora nutki
grzebien-powod taki,ze mam troche cienkie i proste wlosy i lepiej wygladaja jak przejade grzebieniem

jak akurat nie mam pod ręką szczotki i mam sie uczesac grzebieniem to aż mnie strzela, mam wrażenie że wyrywa mi wszystkie włosy brrrrr...

Gość ona3724893274923874
szczotka z naturalnym włosiem do rozczesywania (nie wyrywa włosów i nie szarpie), a potem normalna z drewna :) bo po tej z włosia włosy jakieś za ulizane :D

wycieniowalam ostatnio wlosy i teraz czesciej uzywam grzebien bo sa bardziej gladkie,a jak szczotka przejade beda napuszone

Gość blonnnnn
szczotka..wogole nei uzywam grzebienia..nawet nie mam:) szczotka rozczesuje tez wlosy gdy myje i mam nalozona odzywke:)mam szczotke plastikowa wiec nic snie nie stanie jak sie zmoczy...i wogole nie elektryzuje mi wloskow a wloski mam za lopatki wiec dlugie