Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gertruda22

chce odejsc od faceta,z ktorym mam miesieczne dziecko

Polecane posty

Gość moze on czuje sie
jak piate kolo u wozu... Moze Twoja rodzina za czesto Ci pomaga i on czuje sie zbedny. Dlatego rozgoryczony mowi, ze swietnie sobie dajesz rade. ie jest zle. Nie dobrze, ze na pol dnia wychodzi i wraca pijany. Mezczyzni czesto tak odreagowuja - resetuja sie. Moze zaprzegnij go do pracy. Wyjdz gdzies sama, zeby musial zostac z dzieckiem. Kazdy lubi czuc sie potrzebny. Moze i Wasze relacje sie poprawia ;) Popros siostre, by narazie Was nie odwiedzala ;) Udawaj, ze jestes bardziej przemeczona niz jestes, zrob romantyczna kolacje przy swiecach, pozzal sie troche, zrob z siebie biedna, slaba kobietke... Moze cos jeszcze bedzie z tego Twojego faceta ;)

Gość Martitkaaaaaaa
autorka jest niedojrzala??????? co ty pieprzysz???? Faktycznie pewnie to ze maz nie zajmuje sie dzieckiem, jest z wszystkimi sklocony i przychodzi pijany do domu gdzie jest miesieczne dziecko swiadczy o jego dojrzalosci, anulka czy ty posiadasz takie cos jak mozg? bo nie wydaje mi sie:o nie chce nikogo obrazac ale twoja wypowiedz przekracza wszelkie granice

kurde, zona w domu z miesiecznym dzieckiem, facet wylazi , a wy probujecie go tlumaczyc? przeciez zostawic osobe samą z tak malym dziecieciem to zbrodnia i naprawde trzeba serca nie meic! jak dla mnie to jets to palant jakich mało i nic nie usprawiedliwia jego zachowania. wykopalabym od razu za drzwi

nie chce z nim robic zadnej kolacji przy swiecach,nie czuje sie przy nim bezpieczna,nie moge nigdzie wyjsc sama,bo on z nia sam nie zostanie,juz mi to powiedzial,a siostra mi pomaga i przychodzi w odwiedziny jak nie ma mojego chlopaka,

dziewczyno wracaj do domu,pozalatwij wszystkie sprawy w anglii i zmykaj do domu,z tego co piszesz na pewno,mama ci pomoze i siostra

dziekuje wszystkim za opinie,nawet tez zle,mimo ze nie wiecie jak jest naprawde a mowicie ze moja rodzina jest klotliwa,moj facet powinniem mi pomagadac i opiekowac sie mna bo ja co dopiero urodzilam a on woli isc do kolegi jak ja mam zapalenie sutkow i goraczke

Gość oiuyt
rzuc go!lepiej nie bedzie. poradzisz sobie.

Gość gertrudo bardzo mi
przykro ze tak jest,ale jest wiele takich par jak ty,nie wiem czy chcesz z nim byc czy nie,ale z tego co piszesz to nie,ale wiem jak to jest miec dziecko i tak latwo nie mozna odejsc,dochodzi jeszcze sprawa ze twoj facet nie bedzie chcial ci tak predko oddac dziecka

Gość Martitkaaaaaaa
nie bedzie chcial oddac? chuj chyba tego dziecka nawet na rekach nie mial z tego co ona pisze, jakby sie mial nim zajac?

Gość pogadaj z nim powaznie

Gość ocalona ocalona
wlasnie pogadaj z nim powznie,jak nie bedzie sluchal to rob kilka podejsc w koncu cie poslucha, musisz cos zrobic zeby zaczal zajmowac sie dzieckiem

Gość zdaje mi sie ze moze byc chwil
e dobrze w pozniej znow beda klotnie,tak zawsze jest,chcesz tak zyc,klotnie,klotnie,jeden dzien fajnie tydzien lipa,zastanow sie?

Gość on by zle wychowywany
nie mial wzorcow,dlatego tak teraz postepuje,faceci to duze dzieci,jak ci mama pomagala,przez ten tydz co byla u Ciebie,to nikt sie pewnie nim nie zajmowal i sie biedactwo obrazilo,czulo sie urazone,dlatego sie pewnie wyzywa na tobie,ty pewnie tyrasz prosisz zeby ci pomogl a ona ma w dupie

Gość galeczka23446
wroc do dolu na jakis czas,on sobie przemysli i ty tez,sama przyjdzie rozwiazanie

Gość ja bym wrocila

Gość mysle ze gertruda
aluje ze sie zaczla zadawac z takim gnojem,ze krotko z nim jest,mowie prawde?

Gość duszek kacperek
chcesz cale zycie sie meczyc,bo mowie ci klotnie bede zawsze,zawsze,

Gość dobra wrozka horwacja
a chcesz z nim byc? kochasz go? jak tak to walcz,milosc zwyciezy

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość Martitkaaaaaaa
widzialy galy co braly ---- :o a ty nie wiesz ze ludzie sie zmieniaja? i to przewaznie na gorsze, mam nadzieje ze ci ktos przypomni to co teraz napisalas jak bedziesz w trudnym zwiazku

Gość ludzie sie zmieniaja
tez kiedy mysalam ze nie,ale po wplywem doswiadczen tak

Gość KAZDY MADRY JAK NIE JEST
W PODOBNEJ SYTUACJI,MADRY ZE CHUJJ

Gość twoj facet ma problem ze soba

Gość nieszczescie chodzace
ja ci moge tylko zyczyc szczescia i powodzenia

Gość owoce morza 4/3
nie odzywaj sie do niego wcale,rob co masz robic,moze sam odejdzie,bedzie ci lzej

Gość waiczek
ja tez tak mialam-wiesz co zrobilam odeszlam,tez sie probowalam godzic,raz bylo fajnie,ale za to pozniej klotnie,odeszlam,jestem sama,dobrze mi z tym,moje dziecko jest wesole i szczesliwe