Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty123

Balejaż czy jeden kolor?

Polecane posty

Gość dotty123

Dziewczyny, co polecacie? Moim naturalnym kolorem jest średni brąz, mam równiez brązowe oczy (i ciemna oprawę oczu). Chciałabym, żeby wyszło w miare naturalnie, ale też ładnie oczywiście. Miałam kiedyś robiony balejaż, ale nie byłam z niego do końca zadowolna. A Wy jak się farbujecie? Co polecacie? Czy balejaz może wyjsc naturalnie na ciemnych włosach? Bo z tego co widzę najbardziej naturalnie wygląda u blondynek (włosy wyglądają jak muśniete słońcem ;) ). Prosze o rady :) I napiszcie jeszcze prosze ile płacicie za farbowanie u fryzjera, bo z tego co widze, to balejaż w Warszawie może wynieśc ok. 200 zł, a jeden kolor niewiele taniej :O

Witaj :) Ja jestem blondynką farbowaną. Mam na włoskach balejaż, w sumie to same jasne pasemka zawsze robię. Płacę 95zł za te pasemka, mycie głowy, obcięcie i modelowanie, ale w Częstochowie. Ze swojego koloru jestem zadowolona ale musiało trochę potrwać zanim wyszedł taki. Miałam włoski takie mniej więcej jak Ty, ale błękitne oczy. Myślę, że jak zrobisz dużo samych jasnych pasemek to powinny wyjść ładne. Nie rób lepiej balejażu ( w sensie, że 2 kolory np: brąz+blond) bo zanim wyjdziesz potem z brązu trochę to potrwa. Ja miałam robiony brąz tylko 2 razy i już nie chciałam więcej. Lubię swoje włosy jako \"prawie\" całe blond. Gdzie nie gdzie mam pasemka swoich naturalnych włosów, ale powoli z nich też wychodzę, bo pragnę być całą blondynką :p Oto moje zdjęcie: http://www5.speedyshare.com/data/990593375/12550229/88086328/P1030431.JPG Pozdrawiam ;)

ja radzilabym ci pojsc do dobrego salonu fryzjerskiego i spytac sie co teraz jest modne i jak by to wygladalo na twoich wlosach, balejaze i tego typu zebry sa juz od dawna nie modne, jesli nie chcesz jednolitego koloru to mozesz zdecydowac sie na delikatne refleksy

Gość dotty123
Dzięki za odp. :) MyLittleOne ----> Niestety zdjęcie mi sie nie otwiera. Super, że jestes zadowolona z blondu :) Wydaje mi się, że blond pasuje własnie do niebieskich oczu, ale ja mam ciemno-brązowe i już kiedyś miałam blond pasemka i nie wyglądałam zbyt dobrze, a już na pewno nie naturalnie.Myślałam o balejażu, ale własnie w brązie, chociaż nie wiem, czy taki w ogóle jest możliwy. W każdym razie dzięki :) sama juz nie wiem ---> No własnie cięzko jest znaleźc dobry salon fryzjerski. Kiedyś myślałam, że dobry jest Jean Louis David, ale nie byłam zdowolona z usługi. A jak sie robi refleksy? Podobnie jak pasemka? Nie chciałabym totalnej rewolucji na głowie, bo nie lubię się wyróżniać z tłumu, no ale chciałabym wyglądac oczywiście lepiej niż teraz ;) Kto poleci mi dobry salon w Warszawie lub okolicach?