Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach

jakie polecacie damskie perfumy?

Polecane posty

Gość zapach

nie lubie slodkich sportowych perfum, wolalabym cos eleganckiego kobiecego sexownego, macie jakies propozycje? prosze rowniez o cene jezeli pamietacie:)

Gość trejgrmgrdmgl
lacoste pour femme

Gość channel chanse P około 300zl

Gość dokładnie cream i komiczne
lancoma miracle

Gość tylkoo
lacoste pour femme,naprawde piekny zapach

Gość zapach
a ile trzymaja te perfumy lacoste pour femme?

Gość kupidynek.
Hugo Boss Deep Red- niesamowite i seksowne mmmmm ceny nie pamietam, standardowo jak za markowe pachnidełka jakoś

Gość pumy
ladnie pachna

dolce & gabbana sicily. eleganckie, kobiece, seksowne i ciepłe:)

Gość kajuńka
polecam avon :P

Gość kajuńka
albo pume czerona :D

Gość gość
Ja ostatnio zakochałam się w perfumach Esteban Paris - BOIS PLUME. Jest to woda toaletowa dla kobiet i mężczyzn. Zmysłowe aczkolwiek delikatne.Suche, twarde drewno, paczula i cedr. Miękki sandałowiec, i drzewo różane z dalekiej Brazylii. Na koniec lekkie muśnięcie bergamotki splecione ze pudrowymi płatkami irysa i róży. Nie daj się zwieść i wyostrz zmysły – to słodkie kwiaty kształtują drewniane serce tego lekkiego jak pióro zapachu.

Gość gość
Lady Gaga tylko tych używam .

Gość gość
HB Deep Red, moje ulubione

Gość gość
Ze słodkich to polecam dolce vita, Good Girl - Carolina Herrera, przyjemne też są Lady Milion- P.Rabbane. Jeśli lubicie coś lżejszego to może Si Armaniego. Słyszałam też, że fajne są perfumy Flowerbombs, nie próbowałam, więc zakupię próbkę, ponoszę i zadecyduję. Zawsze tak robię ( to znaczy najpierw testuję próbkę), bo fakt, że nieraz coś fajnie pachnie w buteleczce, nie znaczy, że na naszej skórze będzie się rozwijać tak samo. Miałabym taką prośbę, czy ktoś zna perfumy (wodę perfumowaną), która ma zapach bardzo zbliżony do kwiatu róży ?Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Chanel n 5, chanel chance, chanel noir, miss dior, e. missey, j'adore, eau de jardins od clarins.Te mam aktualnie na półce, o tych tańszych nie wspominam, bo nie warto. Ładne miałam kiedyś dior poison.

Gość gość
Lancome-La Vie est Belle,Cacharel-Amor Amor czy Christian Dior-J'adore to na pewno kobiece perfumy. jest ich wiele i ciężko powiedzieć, które najlepsze. Sama mam kilka flakoników, bo używam różnych w zależności od okazji i nastroju. Ogromny wybór jest na goia.pl i są to trwałe perfumy, dlatego tam się w nie zaopatruję :)

Gość gość

Teraz jest spora moda na testery. Jak idę do drogerii to dopytuję, ale rzadko mają moje ulubione zapachy. Z tych niszowych perfum, też czasami trudno dostępnych to znajdziesz w  .testerownia24h.pl/. Akurat tam biorę takie zapachy, których często nikt stacjonarnie nie sprzedaje, więc optymalnie, jak dla mnie.