Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włączyć sumienie

Ludzie, którzy zdradzili i sie nie przyznali! Jak sie z tym czujecie????????????

Polecane posty

Gość włączyć sumienie

Macie wyrzuty sumienia? czy moze uwazacie sie teraz za lepszych-"ah, udalo mi sie go przechytrzyc i on(ona) nic nie wie." Czy po zdradzie udawaliscie ze wszystko jest w porządku, jak gdyby nigdy nic? I jesli tak, to dlaczego? Baliscie sie stracic partnera, czy sie nim po prostu bawiliscie, nie czując do niego nic? Panowie i Panie, piszcie.

Gość ilailaila
Zdradziłam, nie żałuję, nie mam wyrzutów sumienia, nikt się o niczym nie dowiedział, nie zależało mi na facecie.

Gość włączyć sumienie
i potem z nim skonczyłas?

Gość ilailaila
Ale z którym?

Gość Kgn
Skoro Ci nie zalezalo, to czemu z nim bylas?

Gość ilailaila
Nie musi mi na kimś super bardzo zależeć zebym się z nim spotykała i żeby było miło

Gość asdfghjjk
zdradziilam i nic nie powiedzialam, bo nie chce go stracic...

Gość włączyć sumienie
z tym na którym Ci nie zalezało? Jak mozna byc z kims mając go w dupie?:o

Gość włączyć sumienie
żałujesz asdfghjjk ?

Gość asdfghjjk
kocham mojego partnera, ale go zdradzilam...czemu??? hmm...moze myslalam wtedy dupa...no coz...czasem mam wyrzuty sumienia...

Gość ilailaila
Mi na żadnym z nich nie zależało....

Gość fifkaa01
Zdradziłam męża dwa razy. Nie żałowałam ani za pierwszym razem ani za drugim i żadnych wyrzutów sumienia nie miałam. Teraz składam papiery rozwodowe i zamierzam się związać z tym, z którym zdradziłam męża drugi raz. Aaa powiem jeszcze, że nie bałam się że mąż się czegokolwiek dowie. Nie zależało mi na nim, choć 5 lat wcześniej pokochałam go całym sercem,

Gość asdfghjjk
nie zaluje, bo bylo milo, ale mam wyrzuty sumienia, a czemu sie pytasz?? tez zdradzilas???

Gość włączyć sumienie
zostalam zdradzona i mysle sobie czy on ma jakies wyrzuty chociaz.

Gość haunted
o fuck z zadna sie juz nigdy nie zwiaze bo widze ze nie dosc ze nie macie uczuc to jeszcze dajecie dupy na prawo i lewo chyba nie ma juz kobiet ktore nie jebia sie z kim popadnie

Gość asdfghjjk
:( a jak sie o tym dowiedzialas??? czy on wie ze wiesz???

Gość kundrie
zdradziłam, nie miałam wyrzutów sumienia, nie wydało sie nic, oczywiscie się nie przyznałam :P

Gość asdfghjjk
wcale nie robie tego z kazdym na lewo i na prawo!!! moze po prostu nigdy nie doznales "palacej namietnosci"...

Gość włączyć sumienie
to logiczne ze wie, chyba bym w sobie tego nie tlumiła sama. Dowiedziałam sie przypadkowo, calkowicie. On chciał to przede mną ukryć! Ciekawe dlaczego nie powiedział mi wprost. Palantów duzo, cóż.

Gość Kgn
haunted - dokladnie tak samo mysle. I zobacz, ze one niemal sie tym chwala! Jakby tego bylo malo, to narzekaja na facetow, ze zdradzaja, a same co robia?

Gość fifkaa01
Nie jestem dziwką która daje dupy na prawo i lewo. Z mężem było wszystko dobrze do czasu aż on wszystko popsuł. I on sam się do tego przyznaje że to jego wina że jest jak jest między nami. A o tym że go zdradziłam to w życiu mu nie powiem

Gość asdfghjjk
nie powiedzial, bo pewnie nie chcial cie stracic...mowil ze zaluje???tez nic nie mowie i nie chcialabym zeby kiedykolwiek sie dowiedzial...

Gość fifkaa01
Tak tak KGN i HAUNTED ---> nie tylko Wy zdradzacie, wasze kobity też to robią na prawo i lewo z innymi facetami :o

Gość haunted
no dokladnie Kgn albo sie tym chwala albo wymyslaja jakies idiotyczne usprawiedliwienia na cos czego usprawiedliwic nie mozna w zaden sposob najwidoczniej nie ma juz normalnych dziewczyn ,wszystkie sie puszczaja

Gość asdfghjjk
tutaj nie ma czym sie chwalic...nie wierze ze ktos sie czuje do konca w porzadku z ta zdrada...

Gość włączyć sumienie
Był zly ze sie dowiedziałam. Tyle, nic innego nie zdązył mi powiedziec.

"Ciekawe dlaczego nie powiedział mi wprost." nie opopieram, nie praktykuję ;) i nie tłumacze zdrad, ale wybacz - dziwiłabym się, gdyby przyszedł do Ciebie i przyznał się. Jeśli ludzie zdradzają, nie planując jednoczesniej rozstania ze swoją paretnerką/partnerem, to w zdecydowanej większosci się nie przyznają - jest to naturalne, szampowe i , niestety, w wielu sytuacjach najbardziej logiczne wyjście

Gość fifkaa01
Ja rozstaje się z mężem, ale nie z powodu zdrady i tego że chce odejść i ułożyć sobie życie z kimś innym. Rozstajemy się bo nasze małżeństwo juz nie ma sensu i oboje to widzimy.

Gość włączyć sumienie
klaudka, mi byloby glupio długo , ze nie dosc ze zdradziłam, to nie mialam cywilnej odwagi sie do tego przyznać. Choc pewnie tez bym nie powiedziała. Zastanawiam sie tylko, czy moze mial on mnie totalnie gdzies, a ja nie zauwazylam tego wczesniej. Teraz bede wąchać z kazdej strony.

Gość asdfghjjk
mysle, ze jak teraz nie probuje wszystkiego naprawic i przeprosic,to mial cie na prawde gdzies...