Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu mnie wkurzył

Prezent dla babci chłopaka POMOCY

Polecane posty

Gość znowu mnie wkurzył

idzemy na impreze rodzinną do babci mojego faceta. I babciai dziadek mieli ostatnio urodziny i rocznicę ślubu. Trzeba coś im kupić. Mój facet oczywiscie nie wie co, a nawet nie ma czasu ze mną isć zeby czegoś poszukać. No i co ja mam im kupić? Jestem z facetem półtora roku,poważny zwiazek, myślimy o ślubie itsd. a ich widziałam moze z 3-4 razy. Babcia ma chory żołądek i nie może "nic" jeść. Poza tym ma masę bielotów do postawienia - wiec to też odpada. Pomóżcie :(

Gość anulka Biedulka
Może pocelnową filiżankę-2 i imbryk do zaparzania herbatki:)

Gość tylkoo
mysle ze jakis obrus mozesz jej kupic

Gość tylkoo
no albo jakis serwis wlasnie:)

Gość znowu mnie wkurzył
nie no serwis to nie :P też myślałam o takiej filiżance - np Rosenthala czy coś.... tyle że jakieś pół roku temu moja "teściowa" ustanowiła modę na taki prezent i niemal każdemu ja wreczała. Dziadkowie też dostali.

Gość znowu mnie wkurzył
robaczek41 te pierwsze bardzo ładne :) Szczerze mówiąc ten pomysł przyszedł mi do głowy w pierwszej kolejnosci, no ale.....właśnie - napisałam wyżej jaki z tym probelm. Kazałam chłopakowi zadzwonić do jego mamy - a babci - córki. twierdzi,zebysmy kupili kwiaty i nalewkę.

Gość Krwawa_Orlica
Ja to sie nie znam... Ale postawilabym na kwiaty i flaszke ;)

Gość Krwawa_Orlica
I nie czytalam postu powyzej :D Jaka zgodnosc ;) Bo ludzie to zawsze chca wydziwiac... a czasem taki prymitywny pomysl jest najlepszy ;)

Gość gość
a może bardziej w praktyczną stronę i ciśnieniomierz jest jakąś opcją? w http://diagnosis.pl/ mają bardzo fajny elektryczny, naramienny i ma opcję zapisywania wyników dla dwóch osób więc dla babci i dziadka właśnie będzie w sam raz, w aptece bez problemu te ich sprzęty są do dostania więc można podejść i sprawdzić jak to wygląda

Gość gość
kwiat w doniczce + koniak