Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqdwfwfe

najokropniejsza historia zaginiecia jakas widziałam

Polecane posty

Gość dqdwfwfe

http://wptv.wp.pl/wid,10301612,news.html?ticaid=1686e jak to obejrzałam, moja nerwica powróciła:( czemu są tacy ludzie na tym swiecie? własny dziadek zabił swoja wnuczke, a ozenił sie ze swoja synowa, to okropne, nie mogłam spac w nocy przez tą wiadomosc na wp... boje sie normalnie teraz

Gość inna23d
\"Podejrzany w sprawie 45-letni dziadek dziewczynki przyznał się do morderstwa i ze szczegółami opisał, gdzie dokładnie wrzucił ciało. Policja jednak, mimo intensywnych poszukiwań, nie natrafiła jeszcze na ślad zwłok. Mężczyzna złożył jednak także inne zeznania, w których m.in. powiedział, że sprzedał dziecko Palestyńczykom.\" skad policja wie, ze to na pewnoon?moze zmysla, skoro 2 rozne historie opowiedział??

Gość koła u wozu
media jak zwykle robią, szum,a to wcale nie jest na 100% wiadome!!

Gość Martitkaaaaaaa
ja przez kilka nocy nie umialam spac jak przeczytalam jak gdzies tam maltretowali ludzi i sobie to wyobrazilam, np ze kobiecie wkladano do pochwy butelke i roztrzaskiwano w srodku, jak to pisze teraz to az mi niedobrze :o

dobrze, ze ja nie jestem taka wrazliwa i jednym uchem wpuszcze, drugim wypuszcze takie rewelacje

Gość dqdwfwfe
a ja mam nerwice natrectw i jak zobacze czasem przez przypadek, jakas negatywna wiadomosci(najczesciej przez przypadek), potem nie moge spac, mam koszmary, budze sie w nocy, nie moge zasnac, serce mi szybciej bije, w ogole boje sie , ze sama tez mogłabym cos złego zrobic, jak tylko ogladam jakies okropne wiadomosci, a jak widac w telewizji prawie same negatywne wiadomosci

Gość dqdwfwfe
ginorossi tez tak chce:(jak ty!

czy ja wiem? wszystko po mnie plywa, kazda katastrofa, nie czuje empatii do nikogo... tez z jednej strony glupie

Gość dqdwfwfe
ja sie po prostu boje"zła", nierozumiem jak mozna byc złym i takim okropnym człowiekiem, a z drugiej strony sama sie boje, ze mogłabym sie taka stac..i boje sie ze mogłabym komus krzywde zrobic, a tego bym nie przezyła-typowa nerwica natrectw

Gość dqdwfwfe
a ja mam chyba przerost empatii, wczuwam sie w kazdego

Gość dqdwfwfe
mam psychikę wrazliwą jak dziecko.

Gość ipuoiop
upupup

Gość fwefwferf
niech mnie ktos przytuli i powie, ze swiat jest dobry, a ludzie nie sa zli:(