Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość team player

Kto sie zna na Word?? chodzi o cv

Polecane posty

Gość team player

Napisalam sobie ladne cv z pieknym zdjeciem no i zeby zdjecie nie przeszkadzalo uzylam oocji zeby bylo jak by niewidzialne.... I teraz nie moge go skopiowac do mojego nowego cv,jak klikam na nie to nic sie nie dzieje... Pomozcie!!!

Gość team player
pomozcie bo musze zdjecie dolaczyc:)

Nie wiem moze to pomoze ... klikasz na zdjecie i ... formatuj obraz --> sterowanie obrazem, rozmycie --> automatyczny

Gość team player
wlasnie jak klikam to sie nic nie dzieje,bo zazwyczaj to jak klikalam na zdjecie to pojawialo sie okienko zeby formatowac dany obraz..a teraz nic,tak jak by to zdjecie bylo czescia kartki i nie dalo sie go ruszyc.

Gość team player
nie no wlansie ejst, tylko ze zastosowalam opcje ze zdjecie ma byc niewidoczne. No wiec jest niewidoczne dla komputera:) A teraz chce zeby bylo widoczne ale komputer go nie widzi...ale to porypane

Gość team player
ok:)

Gość team player
juz wyslalam:)

Albo ... nie masz tego zdjecia na komputerze ? Utworz nowy plik word wklej tekst i zdjecie i po klopocie :)

Gość team player
ok wyslany

U mnie zdjecie sie wyswietla :) ladna dziewczyna z Ciebie ;) Już Chyba wiem z czym problem :) Najpierw wkleilas zdjecie a potem pisalas tekst w tabeli i nalozylas ja na zdjecie ... dlatego nie mozesz na nie klikac :) Proponuje ci wykasowac tabele lub ja przesunac (na chwile w celu wydobycia zdjecia), wtedy bedziesz mogla klikac na zdjecie :) i je formatowac, zrob tak ... ---> formatuj obraz --> układ --> przed tekstem (wtedy zdjecie bedziesz mogla przesuwac w tabeli :)

Gość team player
hehe zrobilam to!!! udalo sie!!! Dzieki wielkie za pomoc i komplement:):):):)