Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

Wizazystka - kosmtolog. Pomoge, doradze. ZAPRASZAM!!

Polecane posty

Gość proszę o radę 26 lat
w pomarańczowym wyglądam koszmarnie !

hej madziutek Chcialabym pofarbowac wlosy ale nie wiem na jaki kolor ,myslalam nad rudym ale nie mam pojecoa czy bedzie mi pasowal . Mam 20 lat,ciemnobrazowe wlosy,prawieczarne oczka i jasna karnacje . z gory dziekuje pozdarwiam

Baba_Z_Horroru - uzywa sie zazwyczaj albo podkładu albo pudru. Ja ci osobiscie polecam podkład nr2 jest to cos pomiedzy pudrem a podkładem. Jest to podkład w musie. Tyko musisz dobrac sobie odpowiedni kolor. Kolor w opakowaniu wydaje sie jasnejszy niz w rzeczywistosci. W drogeriach napewno sa testery wiec wypróbuj sobie na twarzy. Trzyma on sie dosc długo wiec nie potrzebne sa poprawki w ciagu dnia. A z oriflame chodziło mi o ten w linku po lewej stronie http://www.oriflame.pl/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml

aktualnego nie mam ale jakbym i miala to bym niewyslala gdyz kiedys juz wyslalam komus fotke i ja opublikowal w necie :O nie to ze nie ufam Tobie czy o cos podejrzewam ale rozumiesz... przyrzekłam sobie ze nikomu ujuz foty nie wysle . pozdrawiam

ItsOnlyMexx_20 - rozumiem i nie nalegam ale mysle ze rudy kolor nie bardzo by sie przyjał na rude włosy, moze pomysl o jakichs pasemkach jasnejszych, albo balejażu np z czekoladowych i blond kolorow

Gość madziutka moze ty mi pomozesz
drogir bardziej doswiadczone w tej kwestii kolezanki prosze rozwiejcie moje watpliwosci: od pewnego czasu nasze sie z zamiarem rozpoczecia uzywania retinoidow - znam je tylko z netu - nikt z moich znajomych nie uzywa. z tego co wyczytalam dzialaja cuda ale.. no wlasnie to ale mnie ciut przeraza:tysiace postow na ich temat doprowadzily mnie do konkluzji ze kobiety ktore je uzywaja sa bardzo blade i caly czas luszczy sie im skora. czy faktycznie tak to wyglada??? zamowilam juz zrorac i retin a - a teraz waham sie czy dobrze zrobilam. podpowiedzcie pomozcie kolezance dodam ze nie walcze z pryszczami a ze zmarszczkami i kiepska jedrnoscia skory

http://img526.imageshack.us/my.php?image=mmmmmmgq2.jpg Dzieki Madziutek tylko ze wolalabym nie robic pasemek a jakis konkretny kolor miec na glowie .Zastanawialam sie nad takim jaki w linku jest (podalam wyzej) ale jaki to jest kolor? złocisty blond? Pasowaloby mikierowalam sie tym ze aktorka tak jak i ja ma jasna cere i ciemne brwi jak i oczy .Ona ladnie wyglada wiec moze i ja bym korzystnie wygladala .Myslalam jesczze nad kilkoma jasnymi blond pasemkami .

Hej Madziutka! Ja też mam sporo problemów. Przede wszystkim okropne sine cienie pod oczami, następnie cera naczynkowa, która pomimo tego, że mam tylko 26 lat (wydaje mi się, że tylko) jest doprowadzona do tragicznego stanu (mnóstwo popękanych, czerwonych pajączków). Może mi chociaż troszeczkę pomożesz :) Pozdrawiam

madziutka moze ty mi pomozesz - niestety ci nie pomoge. Przepraszam ItsOnlyMexx_20- kazda firma produkujaa farby ma inne nazwy kolorow wiec musisz odpowiednio dobrac kolor na opakowaniu. Ta aktoraka tez mi sie wydaje ze nie ma jednolitego koloru tylko balejaz własnie ze złotego blondu, złotego, troche rudego i lekki odcien brazu. Mysle ze tobie pasowałby taki kolor. Malina1982 - stosuj kremy do cery naczynkowej, sa tez specjalne zabiegi w gabinetach kosmtycznych na cere naczynkowa, a cenie pod oczami matuj pudrem lub korektorem. Na since stosuj takze okłady z rumianku albo ze swiezego ogorka

Gość eeeeg
przeczytalam wszystkie posty i mam 100 % pewnosci, ze nie jestes kosmetologiem, nie konczylas zadnej szkoly w tym zakresie. To co piszesz wola o pomste do nieba. Twoje porady sa rodem z claudii albo innej babskiej gazety.