Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaarrrrrrrrr

pękła guma!

Polecane posty

Gość aaaaaarrrrrrrrr

czy ktoś mi powie,jak bardzo prawdopodobne jest zajście w ciązę w mojej sytuacji gdy: -gumka przedziurawiła się i część zawartości została we mnie co natychmiast wytarłam i pobiegłam umyć się -za dwa dni powinnam mieć okres -mam niedoczynność tarczycy co podobno zmniejsza płodność... nich mi ktoś szybko odpowie co zrobić!

Gość jajego
ech no mycie chyba moze nie wystarczyc....poczekalabym na okres na Twoim miejscu a juz w ogole poszlabym po postinor:)

Gość kaśka86
jak nie minęły 72 godziny to leć po tabletkę "po"... zależy też czy mialaś dni płodne, ale ja bym nie ryzykowała

Gość na 9999 nie bedziesz mama
2 dni przed okresem???????? :D Za 2 dni dostaniesz okres :) Okres bezwzglednej nieplodnosci :) O ile masz regularny okres i owulacja byla kilka dni temu

Gość aaaaaarrrrrrrrr
na pewno? dosłownie jutro mija 30 dni (sierpień ma przecież 31...:/), więc są niepłodne, bo było kuresko sucho... ile kosztuje postinor?

Gość kaśka86
no jeśli robiła to dwa dni przed okresem to raczej na pewno nie jest w ciąży, ale nie napisala, kiedy dokladnie się kochała... jeśli parę dni prędzej to może być problem. tylko wtedy tabletki po już nie pomogą

Gość aaaaaarrrrrrrrr
kiedy? GODZINĘ TEMU!

Gość ajka n
czemu pekla? w ogole czuliscie to czy nie?

Gość maaaartusssssiekkkk
Czy wy naprawde nie widzicie ze aaaaaarrrrrrrrr robi sobie jaja??? Kochala sie godzine temu, "kuresko" ma suche.... ;P Jacy ci ludzie sa zabawni ❤️ ❤️ Kocham Cię Misiu ❤️ ❤️

Gość aaaaaarrrrrrrrr
maaaartusssssiekkkk - jaja to ma mój chłopak i właśnie przez te jaja można mieć dzieci :o