Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinka2345

EVRA plastry- opinie!!!

Polecane posty

Gość katerinka2345

Witam. Z przyczyn zdrowotnych nie mogę brać tabletek antykoncepcyjnych-brałam jakiś czas, ale niestety cierpię na hiperprolaktynemię, i ginekolog powiedział że w moim przypadku plastry będą lepsze, bo nie będą mi aż tak podwyższać hormonu. Mam mieszane uczucia. Mam receptę, powinnam przykleić pierwszy plaster w sobotę, więc jeszcze mam kilka dni do namysłu, jednak nie ma wielkiego wyboru-lekarz zalecił albo plastry albo krążek NuvaRing. Chyba wolę już te plastry...czy można z nimi chodzić na basen? dlaczego (ktoś tak pisał) gdy nosi się go na pupie, to boli jakby się miało siniaka? bo a właśnie na pośladku zamierzam, gdyż nie chcę by był widoczny. Pozdrawiam, KASIA.

Gość jajego
przeczytaj ulotke:) hormony z plastra uwalniane sa do krwi stad maja mniej hormonow:) mozesz normalnie sie w nim kapac chodzic na basen na solarium:)

Gość aga8-81
czy te plastry trzeba miec od gina na recepte?chce zaczac ich uzywac bo źle sie czuje podczas całego cyklu, to jakis koszmar!! rzygam przed okresem a czasami podczas owulacji....jestem załamana....