Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda małpa

ślub w środę?

Polecane posty

Gość 180 / 41
dzień jak dzień tylko goście mogą mieć problemy z przybyciem...zwłaszcza ci z daleka

Gość mój
był w czwartek a potem obiad i kawa dla gości, tylko najbliższa rodzina- rodzice, rodzeństwo

Gość wiolettka
myślę, że coraz częściej zdarzają sie sluby w dni powszednie, także nie martw się! !

Gość wykopuję

Gość wykopuję
kurczę, skasowała mi sie cała wypowiedx!!! cholerrrrne kafeteria! a pisałam tyle czasu, teraz zaglądam, czy coś nowegojest i nic! nawet mojego nic! w skrcócie: ja kiedyś chciałam wziac taki ślub, to był czwartek akurat, 8 lat temu, i wicie co? mąż 9wciąż jeszcze hihih), przegadał mi, że to idiotyczny pomysł. Do tego jego matka... zgodziłam się i załuję!

Gość do wykopuję
trzeba było o tym rozmawiać nie z matką, tylko z mężem, a nie tyle lat po slubie wciaż jeszcze to rozpamiętywać. trochę przesadzasz :O

Gość maria 126+7
myślę, ze pomysł ślubu w srodę jest glupi. Tradycja nakazuje, żeby to był dzień wolny od pracy

Gość boooże ludzie to czasem
takie bzdury piszą, że normalnie szok!

Gość boooże ludzie to czasem
ja brałam ślub w piątek i wyjadam draże :classic_cool:

Gość blackcat
moi teściowie też brali slub w środe ;P

Gość a czemu nie
moj slub tez odbyl sie w srode i bylo i jest zajebiscie.

My też chcemy w środę, przed Bożym Ciałem, okazało się , że sala, która nam się strasznie podoba jest w tym terminie wiolna, co bardzo nas ucieszyło. Teraz zsię zastanawiamy. Moja mama nie ma nic przeciwko temu, w końcu po weslu wszyscy, prawie wszyscy będą mieli długi weekend... Jego mam jest na tak, ale ojciec trochę marudzi, że w środę, ale przekonamy go.

Myślę sobie, że w środe trochę głupio, ale z drugiej strony nie dośc, że oryginalnie, to jeszcze tyle wolnego. Nic dodać, nic ująć. Będzie środa i już, tak myślę, bo ten mój się przeraził " TAK SZYBKO?????!!!", a to przecież całe dziewięć miesięcy... Dziweciak :-)))

Ja W Pracy Jestem, cieszę się, że nie jestem sama z taką datą:) Trzymam kciuki, że się uda przekonać \"Twojego\"

Gość Daria...
środa jest dobrym dniem na ślub. Dodatkowo kojarzy się z posłanką Środą, więc jeszcze bardziej wzmaga efekt inności :D

Hmmm niby to wbrew tradycji, ale jeśli małe przyjęcie, wszyscy na miejscu (tzn goście nie muszą brać wolnego w środę, żeby dojechać i czwartku by wrócić)- to ok. Tylko w trakcie zapraszania wspomnij o tym- do znajomego mamy koledzy z pracy przyszli tłuc butelki i zastali drzwi zamkniete, a w tym czasie on już dawno był żonaty. Moja mama miała pożyczyć suknie jego mamie, a że widują się rzadko zapomniała na śmierć- gnała szybko w sobotę rano z kreacją na miejscu dowiedziała się, że juz po ślubie, ktory odbyl się w piątek. Oczywiście wszyscy zostali poinformowani o dacie, ale że zaproszenia nie dostali to się im pokręciło

Gość moi znajomi
brali slub w srode pomiedzy gwiazdka a sylwestrem, ja mialam wolne od szkoly, a moj facet musial sie zwalniac w srode i czwartek z pracy i pewnie inni goscie tez, uwazam ze to nie bylo w porzadku