Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaclotes

Tanie nowe ubranka z UK

Polecane posty

Gość annaclotes

Uruchamiam internetowa sprzedaż ciuszków z UK, na początek kaftaniki, pajacyki, śliniaczki, skarpetki, przykładowo PAJACYKI (zestaw 3 szt.) , Early Days, ANGIELSKIEJ FIRMY PRIMARK NOWE - 100% bawełna Ubranka po praniu nie zmieniają kolorów i kształtów Z długim rękawkiem,zapinane po całości od dekoltu po obie nogawki, umożliwia to wygodne przewijanie i ubieranie maluszka; Rozmiar: 6-12 miesięcy, 74cm Dokładne wymiary: DŁUGOŚĆ DO STOPY - 56 CM DŁUGOŚĆ OD KARKU DO KROCZKU - 39 CM SZEROKOŚĆ POD PASZKAMI - 2 X 27 CM CENA DOTYCZY CAŁEGO ZESTAWU 3 SZTUK, cena 35zł za 3 sztuki, płatnośc paypal. http://www.wrzuta.pl/obraz/hYtkI2Xpzh/pajacyk1 Czy byłby ktoś zainteresownay?

Gość annaclotes
Koszty przesyłki 8zł. Jutro więcej zdjęć i ofert, prosze o opinię.

Gość sie pytam bom ciekawa
No sorrki ale co jak co - ciuszki primarka zmieniają kolor po praniu a o kształtach to już nie wspomnę :O

Gość annaclotes
a produkty Mothercare Opakowanie zawiera 7 szt body z krótkim rękawkiem Rozmiar z metki - 12-18 miesięcy Do 86 cm w kolorach i wzorach widocznych na zdjęciu Szyte elastycznymi nićmi, zapinane w kroczku na zatrzask Materiał - 100% bawełna NOWE http://www.wrzuta.pl/obraz/AiljF2ksQs/mathercare

jakbys miala jakies wielopaki body ale z dlugim rekawem na rozm. 80 czyli na 9-12 m-cy w rozsadnej cenie to ja bym byla zainteresowana...

Mam sporo ubranek earyl days i po praniu nie zmieniły sie wcale.Są dobre gatunkowo i naprawdę je polecam.Kupiłam też kilka ubranek tej firmy w lumpeksie i nadal wyglądają jak nowe.Nie wiem skąd opinia ż\\e zmieniają kolor i kształt może je źle pierzesz.

nie nie piorę źle :) takie mam o nich zdanie w porównaniu z innymi np. GEORGE - cena porównywalna a jakość dużo lepsza - poprostu wiem co mogę kupić w UK za podobne pieniądze i jaka to ma jakość w porównaniu do Early Days na marginesie - nawet szkoda mi kasy, żeby kupować te ciuszki do siedzenia w domu dla małej :O czasem, naprawdę rzadko uda się coś znaleźć, ale to naprawdę nieczęsto się zdarza

poza tym wielki minus tych ubranek to to, że często są źle wymierzone np rękawki jak dla dwulatka a korpusik jak dla niemowlaczka ;) ale to moja opinia :) np mothercare już są lepsze :) - autorka też zresztą je oferuje :)

Ja jestem zainteresowana poszukuje pajacyków i body dlugi rekaw rozmiar 6-9 lub 6-12 a w jakiej cenie te bodziaki mothercare??

Gość annaclotes
Umówmy się tak, napiszcie jaka firma Was interesuje i jakie rozmiary, oraz płeć dziecka a ja jutro dam Wam odpowiedź jak sprawa wygląda. I mnie się to opaca i Wam, ponieważ tu w UK nie ma podatku na odziez dziecięca i jest stosunkowo tania, koszty przesyłki wychodza tak samo jak w PL (tylko ze potrwa kilka dni dłużej). Ja jutro kupię towar i nawet jeśli się rozmyślicie to ja sprzedam na ebay czy allegro - nie ma problemu. Pozdrawiam.

Interesuje mnie rozmiar 86, najchętniej coś w stylu tych 7-paków dostępnych na allegro, albo innych 3-paków :) Zorientuj się proszę, jaki byłby koszt. Będę ogromnie wdzięczna. Podasz jakiegoś maila kontaktowego? To się odezwę?

Gość ciuszki z Primarka- tragedia
po praniu robia sie twarde, zmieniaja ksztalt i kolor piore wszytsko tak samo a inne sa w porxzadku

Gość anika666
ciuszki z primarka sa dobre jakosci. mam 2 letniego syna ktory wychowuje sie na tych ciuszkach i nigdy nie narzekalam na jakosc ciuszkow. natomiast ciuszki z asdy czy tesko - sa juz wiele gorsze, po kilkukrotnym praniu z nextra spodnie nie nadaja sie do wyprasowania osobiscie goraco polecam primka :)

tak k woli scislosci to co oferujesz to nie spioszki tylko pajacyki... spioszki sa bez rekawow...

Gość gggggggggggg*
rozmiar 92 tez wcodzi w gre? dla smyka?

Gość gggggggggggg*
g woli