Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lo.123

Dlaczego.?

Polecane posty

Gość lo.123

Czy kobiety zawsze musza służyc jako kury domowe.? Czy kazdy facet tak uważą..

Gość pyczys
zalezy co masz na mysli... napisz dokladniej:):):)

Gość lo.123
kobieta a zwłaszcza zona nie ma prawa odstapic od garów.. bo maz jest głodny.. i nie moze nigdzie wyjsc.. wiekszosc facetów twierdzi ze to jej obowiazek.. a ja powiem wam ze facetów obowiazkiem jest np. bawienie dziecka i trzepanie dywanów.. kobiety charuja a oni sie opierniczaja.. i maja pretensje ze oni z pracy przyszli i nikt im obiadu nie zrobił bo zonka poszła do kosmetyczki o siebie zadbac choc wczesniej tez przyszła z pracy sprzatała zrobiła zakupy i zrobiła obiad gdy przyszła z kosmetyczki zamiast maz jej zrobic to czekał na nia i wylegiwał sie na kanapie jedzac 3bita .. ta opowiesc sie mnie nie tyczy i nie jest na faktach autentycznych .. wiec pytam sie dlaczego sa ci tacy faceci.? dlaczego stronicie od pracy.?

Gość lo.123
czekam na wypowiedzi... :/

Gość diablica w pradzie
skoro facet był wychowywany w domu, gdzie to matka była robotem ojca, to nic dziwnego, że teraz małżeństwo wspomnianej kobiety tak wygląda. mój facet nigdy nie pozwolił mi stać przy garach, nie miał pretensji o burdel w domu i nie robił problemów z tego, że zamiast dać mu jeść poszłam do kosmetyczki. bez przesady, współczuję facetom uzależnionym od swoich kobiet w kwestii gotowania, sprzątania, zakupów, to kalectwo.

Gość dzop
a moi rodzice dziela sie obowiazkami :) a moj ojciec nawet lubi gotowac:D wiec jest okej :)