Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero klasy

___KAczor nie ma zagrosz klasy____

Polecane posty

Gość zero klasy

Wałęsa takiz asłużony do solidarności, a ten gbur nie dośc, ze go nei zaprosił, to nawet o nim nie wspomniał. Co za brak klasy i taktu, on już przechodzi samego siebie, ja pierdziele. chyba żaden kraj nie ma tak wybitnego przywódcy, jak nasz :O

Gość zero klasy
Kocham Ludwika Dorna. Niestety z wiadomych przyczyn nie mogę mu tego wyznać osobiście toteż próbuję drogą telepatyczną przekazać mu swoje uczucia. W tym celu codziennie dokonuję zakupu plynu do mycia naczyń "Ludwik" rozmiar XXL który wypijam jednym potężnych chaustem następnie odgryzam korek i pakuję w szyjkę butelki mojego mikroskopijnego ogóra. Po wstępnej penetracji butelki zmieniam trochę taktykę i pakuję ją sobie w mój napuchnięty i obolaly odbyt operując nią przy tym niczym mlotem pneumatycznym i tak na przemian się zabawiam bez końca... Dodatkowo aby stworzyć romantyczny nastrój co sprzyja telepatycznemu przekazowi slucham hiciorów Jerzego Polomskiego w zwolnionym tempie na zepsutym patefonia sąsiada Józefa który niezmiennie towarzyszy mi w moich zabawach przyglądając mi się z niesmakiem.

Gość zero klasy
o, jakis sympatyk bliźniaków się odezwał. jak widać na tym samym poziomie, co wyzej wymienieni

Gość Lech Bolek Walesa mial
przede wszystkim zaslugi w SB

Gość zero klasy
ok, widać, ze nie masz pojęcia o historii. nie jestem fanem wałęsy, ale tego mu nie można odebrać

Gość Lech Bolek Walesa mial
owszem, mozna

Gość u mnie w kiblu wisi
plakat Donka :) tuz nad muszla klozetową :-p fajne miejsce :classic_cool:

Gość walesy nie zaprosili
bo by odmowil. i ma racje. kaczorki kreuja sie teraz na bohaterow. fajnie byc w centrum zainteresowania podczas takich uroczystosci, w blysku fleszy