Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno wiem....

Wpadłam biorąc tabletki!! .....

Polecane posty

Gość jedno wiem....

Stało się. Biore tabletki od stycznia..kilka razy zdarzylo mi sie,ze czasami zapomnialam lub jakąś zwymiotowalam itd;/ Ale wpadłam. Facet jest kochany itd... Ale boje sie Jego odrzucenia.. Zawsze mi powtarzal,ze nie chce jeszcze dzieci...ze za 7 lat... Jeju:( Ja mam 20 lat, nie jest tak zle... Szczerze ciesze sie bardzo ,ze mam w sobie czesc Jego... Ale z drugiej strony boje sie tak strasznie odtrącenia:( ze bede musiala byc sama z dzieckiem:(:( Ja wiem jak On zareaguje...Boże:( tabletki ,te cholerne tabletki...

Gość bo jestes idiotką
jakbys brała regularnie to bys teraz nie byla w ciazy

Gość nie cholerne tabletki
tylko cholerna twoja głupota. Bo albo bierzesz jak trzeba albo nie bierzesz i wpadasz. Nie chlasz, nie zapominasz, nie bierzesz innych środków osłabiających działanie i nie wpadasz wtedy. Ale skoro to za trudne dla ciebie, to łopatka i do piaskownicy a nie za seks się brać

Gość lksdbfhjkds
ja biore tabsy ponad rok, (dokladnie rok i 6 miesiecy ;) ) i jakos zadnej wpadki nie zaliczylam! a dodam ze kochamy sie bez gumek i do konca!! zawsze tak bylo! trzeba bylo uwazac... ps. biore mercilon a Ty jakie brałas?

Gość mam dziecko
na CILEŚCIE :P Nie zapomniałam żadnej tabletki, zawsze o stałej porze,bo miałam na stałe przypomnienie w tel..a jednak. Stało :) Nie przypominam sobie czy w tamtym okresie miałam jakieś osłabienie organizmu..czy biegunkę(?) Raczej jakbym była chora nie brałabym się za seks;P no ale stało się.. Już nie wierzę w żadne tabletki :o Moja znajoma ma dziecko przez spiralę;) Ja tam poproszę o sterylizację. Jakbym tylko wiedziała gdzie :o

Gość lksdbfhjkds
no nie straszcie kochane.. ale ja nie umiem sie juz powstrzymac przed konczeniem we mnie ;) hehe spodobalo mi sie xd mam niby kazac mojemu facetowi zeby 'wychodzi'? jeszcze sie nerwicy nabawi hehe ;)

Gość wychodzenie nic nie da
kurcze,nawet na tym cileście (ZAWSZE) mój mąż wychodzi zanim skończy. Może to nerwica,ale tak się już nauczył;) A jednak :o Stosunek przerywany to żadna metoda, plemniki wydostają się też przed wytryskiem;)

Gość lksdbfhjkds
my tam pozwalamy sobie do koca! strasznie ufamy moim tabsom xD mam nadzieje ze nas nie zawioda :) moze zaczniemy uzywac gumek dodatkowo... nieeeee :)

Gość no ja w każdym razie
już nie wierzę...widać mam buhaja w domu ;P

Gość ja od 7 lat
biore mycrogynon21 i jakos nic sie nie dzieje. tez zdazalo mi sie zapomniec, czasem bylo tak, ze na 3 dni wzielam 2 tabletki i nigdy sobie nie ograniczalam sexu, ale jak sie jest doroslym jest inaczej niz jak sie ma nascie - dwadziescia lat. tabletki sa dobre, wyjatek potwierdza ...

Gość lksdbfhjkds
hehe a ja sama nie wiem co robic.. jak sie naczytam takich postow to mowie sobie ze tylko z gumeczka xD ale jak przychodzi co do czego to nie chuja i zawsze do konca hehe

po czym poznalas ze jestes w ciazy??? i kiedy odstawilas tablketki gdy juz wiedzialas?? ja bralam tabletki i kiedys sprobowalam zastrzyku hormonalnego i nie wpadlam. a teraz dzidzius planowany jak najbardziej ;)

Gość niecierpliwa_27
ja tez mam coreczke na Cilescie!!! roczek ma, a tabletki bralam 8 lat...

Gość minulet
ja nie wierze w 100% tabsom i dlatego uzywami gumki...

Gość mam dziecko na Cileście
leżałam na brzuchu..oglądałam tv..Poczułam kulkę w brzuchu :| Byłam już wcześniej w ciąży, więc wiedziałam co to znaczy. Poleciałam zaraz rano do lekarza. No i się potwierdziło..ech..

Gość kulkę w brzuchu
ty chyba sobie jakieś jaja robisz....

Gość jakie jaja
a czym jest macica z płodem? Jak lekarz wyczuwa wczesną ciążę? po co sprawdza Ci brzuch?