Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Od pewnego czasu oddaję się twórczości poetyckiej, chciałbym Wam zaprezentować i

Polecane posty

poprosić o wymianę doświadczeń.. \"Kwiat lotosu w wiosenne popołudnie\" Już na klatce j.ebało jakby się sk.urwysyn alkoholik zesrał Weszłem do sieni Od Kryśki biło Jak z ruskiej garkuchni \"Czekałem na miłość\" Nie ma mocnych na tego c.h.uja Skur.wysyńska listonoszowa kur.wa Zapomina o awizo A czekałem do c.h.uja k.u.rwa na walentynkę \"Podaruj mi trochę uczucia\" Pieroński gównojad ścierwo .c.h.uj terrorysta Gdybym nie dał całe 10 zł to by mnie nie oj.e.bał przy wydawaniu reszty C.h.uj zreszta z tym rozmyślałem drapiąc sie po worach

dobre :D:D:P mysle tylko ze zbytnio wzorujesz sie na slowackim poza tym wszystko w jak najlepszym porzadku :D

Ja z kolei preferuję lekkie formy, nieco przypominające Sępa-Szarzyńskiego, z wykorzystaniem elementów fraszki i tzw. wędrującej średniówki. PTASZEK Ptaszek nasrał mi na ryj ktoś mi mówi - idź to zmyj! A ja mu w ryj Oblizuję jęzorem ryj Lubię ptaszki bo mi srają na ryj jak najwięcej takich chryj Koniecznie na ryj. LAS Będąc dzisiaj rano w lesie napotkałem gołą Czesię Branzlowała się w mrowisku dużo było przy tym pisku Zagoniłem na nią dzika dzik z radości się posikał Przegoniłem też niedźwiedzia w jej kakale się zasiedział Pokonałem sam więc strach - ściągłem gacie: pała TRACH! Czesia ciągnie druta ostro Ciągnij, łykaj moja siostro! BRUDNE GACIE Dzisiaj rano się posrałem Ale gaci nie wyprałem Wiszą teraz na balkonie To jest w bardzo dobrym tonie