Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę odpiszcieee

CZY ALKOHOL POMAGA W NAUCE????

Polecane posty

Gość Proszę odpiszcieee

Mam do nauczenia się kupe materiału i jest to strasznie nudny materiał, nie mogę się zmusić do czytania tego. Czy piwko pomoże?;)

Gość Proszę odpiszcieee
Ponawiam bo pilne :o

Gość ajka n
jasne:)

Gość Proszę odpiszcieee
To może macie inne sposoby jeszcze? Nie moge już kawy bo prawie rzygam :(

hmmm nie cierpie np red bulla ale gdy musze gdzies jechac noca zawsze zabieram kilka puszek tego smiecia bo pomaga.....pomoze Ci nie zasnac ale w nauce nie pomoze :O

Gość Proszę odpiszcieee
z tą kąpielą to pewnie dobry pomysł, ale zauwazyłam że to "orzeźwienie" po kąpieli wystarcza na jakieś 60 minut, a ja potrzebuje ryć to całą noc :( Wyczytałam gdzieś że alkohol pomaga przy nudnym materiale, ale z tego co piszecie to chyba nie... Red Bulla też już dzisiaj piłam, i kawe i aż mi niedobrze od tego a musze nadal sie uczyć :o

Gość różnie z tym jest
niektórym pomoże, bo mniej się boją i więcej im wejdzie do głowy, ale większości zaszkodzi, bo na tyle przestaną się bać, że w ogóle im się odechce uczyć ;) więc odradzam

Gość Proszę odpiszcieee
Alkohol nie osłabia organizmu, to za duże uproszczenie... Ja na co dzień raczej nie pije, więc wystarczy mi pewnie 1 lampka wina żeby mi się kręciło :D

Gość Proszę odpiszcieee
No tak tak, właśnie, ale że ten materiał jest taki porażająco nudny (nie przesadzam...), to myśle że takie lekkie "otępienie" alkoholowe może pomóc mi się przymusić... Jak sądzisz

Gość ajka n
tak serio, to ja wypilam tigera, wzielam prysznic i sie jakos tak wewnetrznie zmotywowalam do nauki i wczoraj rylam pol nocy, dzisiaj bije rekord a czego sie uczysz??

Gość Proszę odpiszcieee
Prawo finansowe :o

jedyne pobudzenie po alkoholu mozesz zobaczyc kibicow na stadionach , pubach itp czy o takie pobudzenie Ci chodzi jesli tak to ja tez mowie ze pobudza :D

Gość Proszę odpiszcieee
Nie ja wiem że alkohol nie pobudza, chodzi o to że normalnie nie moge usiedzieć przy tych książkach po prostu aż mnie nosi żeby sie od tego oderwać i przez to nie wytrzymuje więcej niż 10-15 minut :o A do obrycia jest dużo, dlatego wpadłam na taki pomysł no i w necie rzeczywiście znalazłam troche informacji że "może" pomóc

Gość ajka n
hehe ja logiki:)

Gość Proszę odpiszcieee
ajka logike miałam na 1 roku i była trudna, ale przy prawie handlowym i finansowym to teraz uważam że logika wcale nie była najgorsza

Gość ajka n
no, ja musze zaliczyc... tragedia... slyszalam ze co rok to gorzej:( boze, w co ja sie wpakowalam..

Gość Proszę odpiszcieee
No dokładnie co rok to gorzej, na innych kierunkach mają na 4 i 5 roku już luzy, a na tym jest odwrotnie, 1 jest trudny a potem coraz trudniej :o

Gość ajka n
a cywil jak?

Gość Proszę odpiszcieee
Noo cywil był trudny, ale to jest gorsze :D

Gość ajka n
pocieszajace:) ja slyszalam taka wersje: karne to 3xkonsta cywil to 5xkonsta a gdzie studiujesz?