Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiezniczka sara

chce skonvertovac rmvb mam program ale nie znam sie na plikach pomocy!!!

Polecane posty

mam program avy video converter i ma on opcje dvd video ntsc movie , dvd video pal movie , mpg- I movie , mpg- IImovie , flash video movie , customized avi movie , customized wmv movie , customized mp4 movie, wave audio. mam film rmvb i nie wiem jak mam co skonvertowac aby odbierało go normalne dvd pomozcie!!!!

Gość dvd video pal movie

Gość to byś musiała chyba ściągnąć
program SUPER (darmowy), zainstalować, zakodować jako *.avi i zaznaczyć potem "all divx players compatible"...

Gość to byś musiała chyba ściągnąć
http://www.erightsoft.info/GetFile.php?SUPERsetup.exe To jest ten program. Po ściągnięciu, zainstalowaniu i uruchomieniu klikasz tam gdzie jest napisane "drop a valid multimedia..." PRAWYM przyciskiem myszki, wybierasz "Add multimedia file(s)", otwierasz ten film, który chcesz zakodować na divx, potem w "Select Output Container" wybierasz "avi", klikasz w "Encode" na dole, pojawi się okienko dialogowe, wybierasz "All divx players compatible" i czekasz. Zależnie od komputera jaki posiadasz konwersja może trwać od kilkunastu minut do kilku godzin. Wymagania systemowe pokażą się przy uruchomieniu programu, ale ja niby mam komp znacznie poniżej tych wymagań i w ciągu 2 godzin każdy film dam radę przerobić.