Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

co ja zrobilam!!!!pomocy!!!

Polecane posty

wcozraj troszke wypilam i napisalam eska koledze ktory mi sie podoba to cos byl w tym stlu ,teraz juz nie bradzo pamietam \"Lukasz wiem ze moze wyjde na glupia malolate ale wiec ze podobasz mi sie i wwzytsko co do tej pory robilam bylo z mysla poznania ciebie blizej wiem ze robilam z siebie idiotke ale czego to sie nie robi z milosci... chce tylko wiedziec czy mam u ciebie szanse jesli napiszesz mi ze nie ,zrozumiem i nie bede nalegala...\"i takie tam pierdoly...boje sie ze teraz bedzie mnie unikal ,wlasnie teraz czekam na niego i nie wiem czy mam to wyjasnic czy tez zostawic bez komentarza co zrobilibyscie na moim miejscu?dodam ze stracie jest nieuniknione bo mieszkamy w tym samym domu 😭

Gość nie mam pomysłu na nik
napisałaś mu, że wiesz, że robiłaś z siebie idiotkę w jakim sensie?

Gość jezooo
No skompromitowałaś się:OBo się pisze "wiedz" a nie "wiec":O

Gość Hearts
bez poważnej rozmowy chyba się nię obędzie...

wiem ze sie pisze 'wiedz 'a nie wiec tylko tutaj mi tak wyszlo :O no nic nie odpisalale jak wczesniej jak pisalam kto wie ten wie a ktonie to jesce raz sie powtorze on jest bardzo niesmialy i skryty ale chyba mnie polubil bo zaczl mi sie zwierzac co jak pow dla kolezanki ktora z nim mieszka ponad pol roku to pow ze to chyba cud jakis bo z nia to nigdy nie rozmawial dluzej niz 3min wiem zeto nic nie znaczy alemoge miec nadzieje ze sie moze wstydzi ....

pisac to nie bede ale chce wyjasnic to slownie przece mieszkamy w tym samym domu nie moge udawac ze nic sie nie stalo bo sie stykamy w kuchni czy na fajce a pozatym lubiue z nim rozmawiac jest fajny... musze jemu jakos spojrzec w oczy nooo ///😭

Gość Hearts
pisz wolniej, bo trudno to rozczytać. Spróbuj pogadać z nim.

w jakim sensie robilam z siebie idiotke?zebys wiedzial/wiedziala co ja wymyslalam zeby przec chwilke byc z nim,pogadac itp itd az mi smiac sie chce :O

a wogole boje sie ze przestanie zemna rozmawiac a co gorsza zacznie mnie unikac a tragedia juz wogole bedzie jak powie swojemu szwagrowi ktory z nami mieszka ,chyba ze wstydu sie spale... 😭

Gość Łukasz od smsa
Ja nie dostałem żadnego SMS;a wyślij jeszce raz.

Gość Hearts
też parę razy wysłałem smsa w podobnej sytuacji:) i najlepiej było jak od razu o tym pogadałem z adresatką:)

nie poamietam dokladnie co pisalam ale chyba nie bylo a milosci a o zauroczeniu a to co innego ... kurde wlasnie wchodza do domu a ja nie bede przecie siedziala caly dzien w swoim pokoju aczkowliek o schodzi tylko zeby jedzienie sobie zrobic aczkowliek kiedys sie stykniemu napewno... co ja mam robic?wyjasnic to czy zachowywac sie tak jakby nic sie nie stalo?

Gość Hearts
ja bym wyjaśnił

no ok ale co mam zrobic?jak pogadac?co powiedziec?lukasz to co napisalam jest prawda i chcialabym zebysmy o tym pogadali? a moze "sorka lukasz za wcozrajszego eska bylam pijana i nie pamietam co pisalam wiec sie nie gniewaj ,to sie nie powtorzy?' zreszta watpie zeby chcial ze mna o tym gadac jak pisalam juz on jest bardzo skryty ,spokojny i wogole :O

jestes facetem wiec co bys pomyslaljakbys dostal takiego eska? jak sie napije to bede wylanczala komorke bo czlowiek tylko wstudu sobie robi :O

Gość Hearts
słów Ci nie doradzę:) najlepiej zacząć neutralnie potem samo pójdzie

Gość Hearts
ja raczej bym go przyjął na wesoło:)

Gość basia ....
a co ty chccesz mu wyjasnic to ze sie w nim zauroczylas?

Gość Hearts
to się zdarza:) nie panikuj:)

nie wiem co ale jesli ja jemu sie nie podobam to tak glupio bede sie czula z tym ze on wie a nic nie czuje do mniebo jesli ze wzajemnoscia jest to spoko ,luz ...

Gość basia ....
idz do niego i pogadaj nie zje cie:) a moze jemu tezb sie podobasz i cos z tego bedzie:)

dzieki za pocieszenie ale kij z tam z lukaszem chodzi mi o to ze sie boje ze pow o tym szwagorwi zreszta tak jakos sie dziwnie na mnie spojrzal 😭 pwnie jemu powiedzial nooo

Gość Hearts
bądź twarda:)