Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny puś

czy jestem przystojny?

Polecane posty

Tak złośliwa oni się jacyś tacy mało męscy robią, za dobrze ich chyba traktujemy :)

Ten swoje jak zwykle... Zmień nicka na ja przegrałem życie, bo trochę nie pasuje :)

i mam po 3 umrzeć na zawał? :O tak źle mi życzycie? a jak mówiłem że tu każą skakać to ktoś się czepiał :O Sissy kojarzysz takie słowa jak ironia, sarkazm... albo czasy na kafe 2 lata temu jak co drugi nick przegrywał życie :P

"Sissy kojarzysz takie słowa jak ironia, sarkazm... albo czasy na kafe 2 lata temu jak co drugi nick przegrywał życie" Obiło mi się o uszy :) Tylko, że każda ironia ma sens, gdy jest z umiarem :)

to nich będzie groteska za wygląd, charakter, twórczość i całokształt 4 w 1 🖐️ zadowolona? :O oczywiście mówimy tylko o nicku :O bo reszta jest adekwatna do osoby :O 🖐️ "e to nie znajde sobie inną ofiare" już się powyżej zgłosiła

Zatancze jak bede chciała:O😤 Wygrałem....cos taki wrazliwy sie zrobił---przekwitasz czy co? Nabrałam sie w marcu na Twoje teksty chciałam Ci nawet dac gg by Ci pomagać:P Teraz wiem ze sie zgrywasz,ale skoro tak lubisz ...to Twoja sprawa,to tylko net.