Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maruda123

poszukiwany dobry korepetytor j. angielskiego WARSZAWA

Polecane posty

tak jak w temacie, bardzo proszę o jakies namiary na sprawdzonych nauczycieli angielskiego. Miałam już kilka podejsc do nauki ale bez skutku. Szukam nauczyciela który wreszcie bedzie umiał \"ułożyc \" mi wszystko w głowie. Z góry dziękuję!

Gość gdzie jest moj laptop
spoko, a na lozku tez dasz sie ulozyc? :-P

Gość ayris
A nie lepiej byłoby się zapisac do szkoły językowej np. tu http://gbenglish.pl/angielski-warszawa/ ? Ofertę mają bardzo ciekawą i na pewno lepiej nauczą cię angielskiego niż korepetytor. Sama kiedyś chodziłam do takiej szkoły i nie żałuję bo angielski przydaje mi się w pracy i życiu codziennym.

Gość gość
a moze szkoła językowa? mogę polecić Sokratesa. Bardzo fajni nauczyciele, fajne grupy językowe więc nauka mija przyjemnie i szybko no i co ważne - naprawdę widzę u siebie postępy. sam się nie potrafiłem nauczyć języka a tam mi się udało

Gość gość
może być nauczyciel z usa czy musi być brytyjski?

Gość magka12
Cześć! Jeśli chcecie solidnie przygotować się do egzaminów i sprawdzianów, polecam Galileusza na Pradze. Sama uczęszczam na kurs maturalny z matematyki i jestem bardzo zadowolona z efektów. Dużo więcej rozumiem i oceny w szkole też się poprawiły. Ceny mają przystępne i można załapać się na fajne zniżki. Największym plusem są jednak nauczyciele – młodzi, energiczni, uśmiechnięci. Mają tam nawet ofertę kursów feryjnych, więc można szybko nadrobić zaległości. Możecie zajrzeć na ich FB/ Galileusz Warszawa Praga

Gość Hannnka

A nie lepiej zapisać dziecko na kurs? W grupie dzieci lepiej się uczą, mają możliwość rozmowy między sobą, a to moim zdaniem jest bardzo istotne. W warszawie szkoła Pi School organizuje wiele różnych kursów. Polecam zapoznać się z ofertą, na pewno coś dopasujecie pod dziecko.