Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola8509

Minipigułki AZALIA dla kobiet karmiących - czy ktoś stosował??

Polecane posty

Czy któraś z was stosowała te tabletki? mają skład identyczny jak cerazette. niedawno ginekolog przepisał mi je bo karmię piersią, nie znalazłam jednak na tym forum żadnych informacji o nich. Jak któraś z was ma jakieś doświadczenia związane ze stosowaniem tych pigułek proszę o wypowiedzi.

doświadczenia nie mam bo dopiero zaczęłam je brać, tańsze są niż cerazette i nie trzeba ih brać aż tak punktualnie jak cerazette

Gość babeczka 30
skład taki sam więc punktualność też...mi ostatnio gin proponował,ale podziękowałam,dopiero co mój organizm zaakceptowal wreszcie po 4 mieś cerazette więc wolę znów nie ryzykować :o

Gość jaaaaaaaaa11
a ile kosztuja te i te???

azalia kosztują 29.00 a cerazette około 34 zł napiszcie coś więcej o tych tabletkach, naprawdę nikt nie stosował?

To są całkiem nowe tabletki i dopiero weszły na rynek więc pewnie niewiele osób je stosuje. Z naszych lipcówek jedna dziewczyna stosuje i jak na razie jedyny skutek uboczny to krwawienie (plamienie) ale to normalne.

Gość m1214
biorę tabletki azalia od około 2 tygodni, w niedziele zaczelam plamić. teraz mam juz obfite krwawienie przypominajace miesiaczke. nie wiem czy tak zawsze bedzie..?? jak to jest z takeigo typu tabletkami? czytalam ze moze pojawic sie plamienie ale ja caly czas krwawie. wiecie cos na ten temat?

Gość babeczka 30
Miałam tak samo 2 tyg dostałam krwawienia ustąpiło po jakichś 10 dniach potem raz mocniej raz słabiej...trwało to 3 miesiące od opakowania wszystko się unormowało.Teraz nie krwawie wcale.

Gość babeczka 30
a i biorę cerazette lekarz ostatnio proponował azalie ale nie zamieniłam zeby w razie czego znów mi się nie poprzestawiało.

Gość babeczka 30
miało byc od czwartego opakowania wszystko sie unormowało ;P

Gość ajrisss
tak, to sa nowe tabletki. sklad identyczny jak cerazette. biore je od 5 dni dopiero i jak na razie jest ok, ale to za wczesnie aby stwierdzic. zobaczymy co bedzie dalej.

Gość Viera25
powiedzcie prosze czy podczas brania tych tabletek wystepuje krwawienie tzn okres? nie robi sie zadnych przerw tylko bierze kolejne opakowanie, wiec jak to wyglada?

Gość babeczka 30
nie ma okresu bo sie je bierze bez przerwy.Tylko te cholerne plamienia ktore czasem przypominaja okres ;o Na szczescie mam juz spokoj,ale meczyłam sie miesiace.

Gość Hedera*
Ja też biorę już drugi tydzień i krwawię od piątku. Ale aż tak długo to będzie trwało?:( Mam też objawy jak w miesiączce: ból krzyża i brzucha. Faktycznie są antykoncepcyjne, jak będę ciągle krwawić to seks raczej nie wchodzi w grę...