Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaaaaaaaaaa

mam problem- co mi jest ?

Polecane posty

Gość kasiulkaaaaaaaaaaa

czesc mam problem.. od kilku dni strasznie swedzi mnie ci*ka, mam cala zaczerwieniona i jak ja troche podrapie to wargi sromowe i jakby puchna.. do tego okres spoznia mi sie tydzien ale nie wiem czy to ma cos wspolnego.. ktos wie co mi jest ? proooosze o odpowiedz

Gość kasiulkaaaaaaaaaaa
ale ja mam dopiero 15 lat, nie chce isc do ginekologa, poza tym no wstydze sie powiedziec o tym komukolwiek.. kiedys juz mialam takie cos ze strasznie mnie swedziala ale przeszlo po kilku dniach bez niczego ;) teraz tez tak bedzie mam nadzieje..

Gość jak swędzi to dermatolog

Gość fryk
zapalenie

Gość moze po prostu
to reakcja na jakis nowy proszek, jesli nie masz zadnej dziwnej wydzieliny to poczekaj troche i zrob sobie nasadowke z rumianku a jak nie przejdzie to idz do ginekologa. Jesli masz juz 15 lat to najwyzsza pora i tak sie wybrac.

Gość medyk
objawy wskazują na to ze to rzeżączka. lepiej odwiedz lekaza.

Gość Mychoooooooo7777
kasiulkaaaaaaaaaaa nie martw się...ja mam tyle sluzu że moja cipka wydaje dziwne wręcz krępujące dzwieki;/ ale sa specjalne pozycje na''luznosc'' w pochwie pozdro:*

Gość Mychoooooooo7777
Mychoooooooo7777 kasiulkaaaaaaaaaaa nie martw się...ja mam tyle sluzu że moja c*pka wydaje dziwne wręcz krępujące dzwieki;/ ale sa specjalne pozycje na''luznosc'' w pochwie pozdro:*

Gość jola28
Proponuję okłady z wody królewskiej. Skuteczność 100%.

Gość ciocia kazia
Nie chcesz isc do ginekologa, co? Jak ci pipa zgnije i odpadnie, to bedzie troche za pozno na chcenie. :)

Gość w.w.w.
15 lat to w sam raz na pierwszą wizytę u ginekologa. przeciez Cię nie pogryzie... masz jakąś infekcję, alergię na proszek lub płyn do płykania bielizny albo odparzenie od za ciasnych majtek. zmień bieliznę na taką z naturalnych włókien, nie noś stringów, moze przejdzie. jak przez trzy dni sie nie poprawi to do lekarza.