Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateeo_ww

Pytanie do pań - problem z seksualnością partnerki

Polecane posty

Gość mateeo_ww

otóż drogie panie, mam następujący problem... jestem ze swoją partnerką od dość długiego czasu i niepokoi mnie fakt, że ona nie odczuwa żadnego popędu seksualnego... nic! ani widok nagości, ani nawet erotyczne myśli... po prostu jakby seks dla niej nie istniał... najgorsze jest to, że ona nawet nie może znieść mojego dotyku, nie brzydzi się, tylko po prostu się czuje nieswojo... bardzo ja kocham, ale wiem, że w przyszłości nasz związek nie ma szans na przetrwania, jeśli tak dalej będzie... czy to można leczyć? czy któraś z was tego doświadczyła? proszę o poradę i z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość miaaaa...23
Ja niestety należę do takich kobiet :( Tzn. wszystko zmieniło się na gorsze po urodzeniu dziecka. Sama nie wiem jak sobie z tym poradzić, ale dla mnie seks może nie istnieć :(

Gość Mychoooooooo7777
może kiedyś ktos ją skrzywdził kiedyś i ma wstręt??

Gość nelaaaaaaaaaa
a ile ona ma lat????

Gość mateeo_ww
rozmawiałem, ale wszystko wskazuje na to, że ona nigdy po prostu nie poczuła takiej potrzeby... nie spotkało jej nic złego, rozmawiałem z nią o wszystkim i wiedziałbym o tym... ona się czuje nieatrakcyjna... ale chyba nie ma to aż takiego wpływu...

Gość mateeo_ww
20 lat.

Gość nelaaaaaaaaaa
myśle że to ze czuje sie mało atrakcyjna może miec wpływ. a kochałeś się już z nią czy jeszcze nic????

Gość upo uop
to ze czuje sie niearakcyjna na pewno ma duuużyw plyw , ale ja tez mam troche problem z seksualnoscia a c zuje sie w miare atrakcyjna , tzn nie jestem zadufana w sobie ale staram sie akceptowac siebie taka jaka jestem a i tak jestem mozna powiedziec malo pobudliwa seksualnie ale wydaje mi sie ze potrzbuje po prostu odpowiedniego partnera

Gość teraz juz wiesz
JESLI PISZESZ ZE ONA CZUJE SIE NIEATRAKCYJAN TO USWIADOM I PRZEKONAJ JA ZE TAK NIE JEST ZE KOCHASZ JA WLASNIE TAKA! A JESLI RZECZYWISCIE ONA SIE TAK CZUJE TO BYC MOZE W TYM TKWI PROBLEM! A JESLI NIE TO ONA POTRZEBUJE POMOCY SEKSUOLOGA TY TEZ BO PISZESZ ZE JA KOCHASZ TO MUSISZ PRZEZ TO PRZEJSC RAZEM Z NIA BO TO WASZ WSPOLNY PROBLEM!

Może jakieś leki bierze? niektóre wpływają tak dziwnie... nie wiem... nie sądzę, żeby takie coś było sobie tak bez powodu,.. narazie może sprawiaj, żeby się czuła atrakcyjna :) życzę Ci powodzenia :)

Gość alllallla
ja równiez miałam wstręt do sexu po urodzeniu dziecka,ale z czasem to ustąpiło,a ile Ty maz lat?Długo ze sobą już jesteście?

Gość mateeo_ww
czy poczucie swojej atrakcyjności (lub nie) pojawia się u kobiet w tym samym czasie co rozbudzenie seksualne? a jak możemy sobie pomóc? da się coś z tym zrobić?

Gość upo uop
nie pojawia sie w tym samym czasie moze najwyzej rosnąć pod wpływem komplementów i czułość i partnera- jak kobieta czuje ze jest kochana rowijają jej sie skrzydła :)

Gość mateeo_ww
mamy po 20 lat, a jesteśmy ze sobą prawie półtorej roku... znoszę to, bo naprawdę ją kocham, ale nie wiem czy mógłbym z nią spędzić całe życie w taki sposób...

Gość nelaaaaaaaaaa
ale rozebrała sie juz przed toba czy nie bo jeśli tak to to ze czuje sie nieatrakcyjna juz mozna troche odsunąć na bok i widocznie jest jakis inny problem

Gość teraz juz wiesz
USWIADAMIAJ JA ZE JEST PIEKNA ZE PODOBA CI SIE TAKA JAKA JEST,PRZYTULAJ TAK BEZ POWODU MOW ZE LADNIE WYGLADA POPROSTU DBAJ,SZANUJ,ROZPIESZCZAJ DAJ JEJ CZAS NA TO BY MOGLA ZACZAC Z TOBA SYPIAC. A MOZE SZCZERZE Z NAI POROZMAWIAJ,ZAPYTAJ DLACZEGO CIE ODTRACA

Troszkę zazdrości o nią okazuj, mów, że ładnie wygląda, zależy też jakie kompleksy ma :) Jeżeli np. uważa, że jest za gruba, to mów jak nie lubisz chudzielców czy coś w tym stylu :)

Gość nelaaaaaaaaaa
a jeśli jeszcze nic nie było i nie pozwala sie za bardzo dotykać to jest to ze czuje sie brzydka i zakładam ze gruba bo sama niedawno miałam podobnie

Gość nelaaaaaaaaaa
i te rady ktore sa napisane mysle ze pomoga...napewno nieodrazu ale pomoga

Gość mateeo_ww
ona uważa, że czuje się dziwnie gdy ktokolwiek jej dotyka, że jej ciało jest jej własnością... żadnych bliższych kontaktów między nami nie było, bo wymagało by to przymuszenia z jej strony, a to by tylko pogorszyło sytuację...

Gość dsgdsgds
bedziesz cale zycie na recznym jechal. Zaprzyjaznij sie juz teraz z Rwonia Raczkowska

Gość nelaaaaaaaaaa
prosto z beczki -----jest gruba????????

Gość mateeo_ww
nie, nie jest gruba...

Gość nelaaaaaaaaaa
ja mam małanadwage i tez nie pozwalałam sie dotykać i unikałam bliskich kontaktów dopóki nie przekonałam się ze naprawdę mnie kocha i podobam sie taka jaka jestem ale w tym przypadku wydaje mi sie ze to cos innego...cos o czym ja nie mam pojecia wiec kończe bo moge tylko namieszać pozdrawiam

Ja też nie lubie jak mnie ludzie dotykają, ale mój chłopak jak najbardziej może :) dziwne to jest, wydaje mi się, że moze jednak cos jej sie kiedys przydarzylo... no ale nie wiem... w koncu potrzebujesz bliskosci :/ a jej to nie przeszkadza, ze tak jest? moze seksuolog albo psycholog...

Gość nigdy przenigdy
nie daj jej odczuc ze cos ci nie pasuje, tzn. ze cie nie zaspokaja tylko, dopoki jeszcze bedziesz mial sile sie starac to tak jak inni pisali, przekonuj ja ze jest super atrakcyjna i nawet poudawaj zadowolenie nawet jesli nie do konca tak czujesz i mysle ze ze z czasem ona sie rozkreci. To bedzie wymagalo troche cierpliwosci i wysilku z Twojej strony, ale skoro ja kochasz to chyba warto. Bylam kiedys z jednym facetem, ktory zaraz na poczatku znajomosci zasugerowal ze jestem jakas taka malo nagrzana chociaz tak naprawde bylam strasznie napalona a po prostu potrzebowalam troche czasu na poczatku znajomosci. Po tym juz nigdy nie bylo tak samo, przestalo mi sie chciec starac skoro juz i tak mi wystawil taka ocene. Dalej chcial byc ze mna ale ja juz po tym nie moglam.

Gość mateeo_ww
jej przeszkadza to, że mnie tym krzywdzi... bo wie że ja potrzebuje takiej bliskości, a ona musiała by się zmuszać do czegokolwiek... a ja tego nie chcę.