Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ..Na ateizm.Czekam na propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martitkaaaaaaa Napisano Wrzesień 2, 2008 :o a jak cie przekonac ze wakacje sie juz skonczyly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Nie można bo do szkoły już dawno nie chodzę:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 mnie przekonala fizlozfia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 "trudno jest nie wierzyc w nic" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ty zes nawet kolo satanisty nie stal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 jakie tam oburzenie, znudzenie raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DAGNA Napisano Listopad 3, 2008 ICH SIĘ NIE DA NAWRÓCIĆ.NIESTETY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szprota999 0 Napisano Listopad 3, 2008 da sie, ja sie nawrocilam :) i to byla jak dotad najlepsza decyzja w mym zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szprota999 0 Napisano Listopad 3, 2008 ale niestety nie wiem jak kogos nawrocic na droge ateizmu, do tego trzeba dojrzec duchowo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach