Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...........kropka..........

Korektor + podkład- wyższa półka

Polecane posty

Gość ...........kropka..........

Czy zna ktoś moze dobry korektor i podklad(fajnie jakby byl tej samej firmy) ktory zatuszowal by niedoskonalosci, wyrownal koloryt i nie tworzyl by efektu maski? Moze byc drogi, niestety te tansze, takze z apteki nie sprawdzily sie.

Gość luciana*
jestem tego samego zdania! Wypróbowalam juz mase podkładów, ale tylko te z wyzszejpolki sie sprawdzaly. Mam cere mieszana, potrzebuje sredniego krycia(ale czesto kupuje podklady kryjace mocno) i baardzo zalezy mi na naturalnym wygladzie. Jeśli chodzi o podkłady to moimi faworytami są: - Clinique, perfectly real (na codzien, bo jest najtanszy z tych wszystkich ;) ) -Giorgio armani, matte silk / Guerlain ultra mat - oba są rewelacyjne, moi ulubieńcy, używam na wielkie wyjścia! Teraz eszcze zamowilam sobie z usa ten puder mineralny bare escentuals, ktory robi tam furore i mam nadzieje , ze sie sprawdzi. :) Jeśli chodzi o korektor, to nie przepadam za takimi w sztyfcie, wolę te płynne bo lepiej i dłużej się trzymają. Od lat jako korektora używam La roche posay, toleriane. Nie ma nic lepiej kryjącego! :) Nakładam go patyczkiem do uszu na niespodzianki (bardzo wydajny, starcza na 2 lata) na to puder sypki clinique i jest super. :) zero efektu maski, polecam!

Gość agniesia666
mi osobiście bardzo odpowiada podkład vichy dermablend,dla mnie jest genialny.