Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duze wymagania...

jak obniżyć libido

Polecane posty

czy istnieja jakies tabletki na obnizenie libido? mój facet moze sie kochac raz w miesiacu albo rzadziej i to mu calkiem wystarcza, a ja moglabym codziennie przez to czesto sa klotnie i niedomowienia ale przeciez go nie zmusze do sexu, reszta zwiazku jest ok wiec szukam jakiegos innego rozwiazania

Weź faceta za rączkę i do lekarza... Ja mogę się kochać 6x/24h :) Co dzień (wypróbowane)... chyba, ze jestem niewyżyty :D

on do lekarza nie pojdzie, zreszta nie wydaje mi sie zeby mial problem, jemu tak odpowiada jak jest. Jak ja sie postaram i zainicjuje to jest ok, ale nie mam ochoty ciagle kolo niego skakac i sie prosic o sex

No to niech się określi... Albo jest zainteresowany albo nie. Niech nie oczekuje, że jak on ma ochotę to rozpalisz się jak żarówka, podczas kiedy Ty masz ochotę on nic nie robi... A próbowałaś jakichś odmian w sypialni?

sama juz nie wiem, probowalismy w sypialni roznych nowosci ale problem nie tkwi w braku urozmaicenia, jak juz jest sex to jest swietny... tylko jak dla mnie jest zbyt rzadko i to mnie psychicznie wykancza. on normalnie nigdy nie ma ochoty a latwo powiedziec ze : Niech nie oczekuje, że jak on ma ochotę to rozpalisz się jak żarówka, podczas kiedy Ty masz ochotę on nic nie robi... bo inaczej to wcale nie bede miec sexu ;( Jestem w kropce, wydaje mi sie ze tego sie juz nie da naprawic ale kocham go i nie zamierzam go zostawiac z tego powodu, wiem tez ze on mnie kocha i nie ma nikogo innego, taki mi sie jakis dziwny facet trafil...

Gość mcn
upewnij się, że nie pożytkuje libido w innej szparce

Gość zimowa pora
facet albo chory albo gej:D

Gość a ja mam 28
sole bromu,lit obnizaja libido a takze neuroleptyki

Gość der
Tutaj jest napisane jak obniżyć popęd seksualny u kobiet www.pierwszyportal.pl/teksty,choroby,37,1,jak_obnizyc_poped_seksualny_u_me,713.html

Gość der
Sorry ale adres jest błędny...teraz jest dobrze: www.pierwszyportal.pl/teksty,choroby,37,1,jak_obnizyc_poped_seksualny_u_me,713.html

Gość der
Niestety, ale nie da się poprawnie wkleić adresu...ciągle są błędy...

Gość Brak seksu to podstawowy objaw
że facet to gej. Pedały są przyjacielscy, mili dla kobiet, kamufluja się jak moga, ale to co ich dekonspiruje to brak seksu z kobietą. Mówię oczywiście o pierwszych latach zwiazku, bo potem to już wiekszości facetów się nie chce. Jeśli jednak ci to nie przeszkadza to znajdź sobie kochanka, moja kolezanka tak zrobiła i jest zadowolona.