Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jajo0

T-Mobile-kto ma internet bezp.Pomocy?

Polecane posty

witam. Mam taki internet i problemem jest wchodzenie na niektóre stronki,np.nasza-klasa,you tube.Nie wiem co jest,pojawia się komunikat: \"Our Content Lock system protects under 18s from accessing inappropriate content, including unmoderated user-generated content and social networking sites. To remove Content Lock, click on the link below, call 1818 from your mobile or visit your nearest T-Mobile Store. Register \" Jak wcisne register-to każe kartę kredytową przygotować.Co to jest? może ktoś się orientuje?

Czesc! Ja mam T-mobile internet broadband i jestem z niego raczej zadowolona. Ale... Wlasnie wczoraj wchodzac na youtube mialam taki sam komunikat na stronie, jaki Ty dostalas. I wiesz co zrobilam? Weszlam do web'n'walk stick manager, kliknelam na disconnect a za chwile na connect czyli znowu sie podlaczylam i weszlam juz normalnie na youtube. Sprobuj tak, a jak sie nie uda, to napisz, moze wspolnie cos zaradzimy. Pozdrawiam

Witam:-) Z tego co rozumiem,chodzi Ci,żebym sie rozłączyła i ponownie połaczyła z internetem?.Ja troszkę laik jestem-ale tak to rozumiem. Jeśli Tobie chodziło o to,to niestety nie skutkuje :-(

a poza tym mój net jest tak wolny,że mnie krew zalewa.Mogę pomarzyć o skeypie,z ledwością stronki otwiera.Nie wiem dlaczego tak jest.Czy może jakąś antenę na dom wystawić,bo na 2 lata mam kontrakt,a tu klapa.Zmierzyłam na stronce prędkość to mam do 200kbs,a do zciągania prawie 1mbs.Muszę pojechać z lapkiem gdzieś do centrum-może mam słaby zasięg-działa mi tylko z jednej strony domu-kuchnia i sypialnia,a już w salonie niestety nie.Już sama nie wiem :-( Pozdrawiam NIna

już wiem o czym pisałaś-i tak zrobiłam-ale niestety to mi nic nie dało. :-)

no i chyba tak zrobię :-) dzięki za podpowiedź. pozdrawiam

może jeszcze ktos pomoże?,może obejdzie sie bez dzwonienia do operatora

Gość jjjyttttt
To jest taka blokada, idz do t-mobila, tam gdzie kupowalas net i popros zeby ci to odblokowali, wtedy bedziesz mogla wchodzic na wszystkie strony.

dziękuję za odp.jednak pójdę do nich,bo to męczące. Pozdrawiam