Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniusia mala

w co wierzyc -test ciążowy

Polecane posty

Gość haniusia mala

niewiem w co wierzyc wczoraj pownnam dostac miesiaczke ale nie dostalam wiec zrobilam test, bo ma sie go niby robic najwczesniej w dniu oczekiwanej miesiaczki, test wyszedl pozytywnie, dzis dla potwierdzenia zrobilam jeszcze raz tez rano i wyszedl negatywny, niewiem w ktory mam wierzyc ? czy wam tez tak sie zdarzylo i jakak byla prawda

Gość Witaj....
Ja zrobiłam test w dniu, w którym powinnam mieć miesiączkę i wyszedł pozytywny. Dla potwierdzenia kupiłam dwa inne testy i wyszły negatywne. Okresu nadal nie było więc na drugi dzień zostawiłam sobie mocz z rana i zrobiłam dwa kolejne testy - oba były pozytywne. Dziś mam piękną, zdrową 8-miesięczną córeczkę. Powodzenia :-)))

a były oba tej samej firmy? bo różne testy mają różną czułość i jedne wykryją obecność hormonu wcześniej inne później. radzę zrobić za 2-3 dni kolejny test i już, albo iść do laboratorium na test z krwi.

Gość haniusia mala
oba byly tej samej firmy

dziewczyny.mialam.taka.sama.sytuacje.co.prawda.termin@dpiero.w.poniedzialek.wczoraj.po.poludniu.zrobilam.test.wyszedl.pozytywny.jedna.kreska.bardzo.blada.ale.byla.a.dzis.test.z.rannego.moczy.negatywny.o.co.chodzi.?martwie.sie.bo.2.razy.poronilam.w.4tc.:(.czy.ktoras.tak.miala.i.byla.jednak.w.ciazy?

Gość emamcia na twoim miejscu
poszlabym szybko do lekarza, wytlumaczyla sytuacje (ze jestes po poronieniach) i ze podejrzewasz ciaze, oni beda wiedziec co robic, w razie czego dostaniesz tabletki na podtrzymanie ciazy, pozdrawiam

wlasnie.nie.mam.mozliwosci.juz.ryczc.mi.sie.chce.mieszam.w.irlandii.polnocnej.tutaj.po.pierwsze.nie.daja.tabletek.na.podtrzymanie.:(a.po.drugie.kaza.czekac.bo.jak.oni.twierdza.ja.mam.poronic.to.i.tak.poronie.:(.pozatym.przychodnia.jest.dzis.nieczynna.:(zwariuj.chyba.maz.w.pracy.a.ja.tu.sama.juz.nie.mam.sil:(

Gość emamcia na twoim miejscu
nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze 🌻

dzieki.ale.jednak.chyba.czuje.ze.nie.bedzie.dobrze.:(.nie.wiem.juz.co.robic..7.kwietnia.ide.na.badania.z.powodu.tych.wczesniejszych.poronien.mialam.nadzieje.ze.nie.beda.mi.potrzebne.bo.bee.juz.w.ciazy.wczoraj.jak.pokazala.sie.ta.kreska.bylam.taka.szczesliwa....balam.sie.ale.tlumaczylam.sobie.przeciez.nie.spota.cie..to.trzeci.raz.:(.tym.abrdziej.ze.jestem.zdrowa.i.maz.tez.mamy.zdrowe.dziecko.juz.raz.robilam.badania.po.pierwszym.poronieniu.wszystko.bylo.ok.nie.mam.pojecia.czemu.tak.sie.dzieje.jak.wiac.nie.mam.problemu.z.zajsciem.w.ciaze.a.z.jej.utrzymaniem.(nie.wiem.co.gorsze.:()wybaczcie.ze.pisze.bez.spacji.ale.mam.zepsuta.klawiature.:(

Gość do emanci
i znow rozciagłas stronke ! pisz normalnie albo kup klawiature