Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiii

co robic???

Polecane posty

Gość martiii

mam problem...to dluga historia ale zaczne od tego ze pracuje od 2 miesiecy w knajpce. jak sie zatrudialam to laska mi mowila ze jest super i wogole , ze ona pracuje 4 dni w tyg i zarabia 800zl. no to ja mowie super, fajnie i mnie przyjeto. dzis odbieram moja dwutyg wyplate i licze, wyszlo mi 80h, co daje 480 zl i myslalam ze sie poplacze:( czyli miesiecznie zarabiam ok 1000zl pracujac 6 dni w tyg!! nie wiem czemu, ale dopiero wczoraj do mnie to dotarlo!!dodam ze mieszkam w poznaniu, gdzie studiuje i tu utrzymanie jest baaaardzo drogie:/ na dodatek poklocilam sie z chlopakiem bo on z kolei przynosl wczora wyplate w wyskosci 2500zl...

Gość martiii
i jak obliczylismy wydatki to wyszlo ze jemu nic nie zostaje ztej wyplaty, a ja przynioslam marne 500zl;/ jest mi glupio ze nie znalazlam lepszej pracy od razu, bo on tyra jak wol zeby miec tyle kasy...k***wa od wczoraj ze soba nie gadamy:( nie chce zeby kasa nas podzielila:? co robic?????????????szukac lepszej pracy??no tak, chcialam pracowac w jakims sklepie typu reserved ale wlasnie trafilam na topik ze to robota malo platna i do dupy:/ nie wiem juz co mam robic, za co sie zlapac:( pomocy:(