Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ensenka

straszne problomy s miesiaczka...co robic??+plastry evra

Polecane posty

Gość ensenka

Witam. mam 19 lat i miesiaczkuje od 13 roku zycia. Zawsze mialam nieregulerne cykle ale miescily sie w przedziale od 24-29dni od jakiegos miesiaca-dwoch miesiaczka wystepuje u mnie coraz czesciej, jest bardzo obfita ale trwa ok 2-3 dni. Srednio wystepuje co jakies dwa tygodnie. Lekarz ginekolog powiedzial ze to pewnie plamienia miedzy okresami, ale teraz jestem pewna ze to nie sa plamienia bo sa zbyt obfite. Od niedzieli mam naklejony 1 plasterek antykoncepcyjny Evra(w sobote wieczorem dostalam okres) ale juz wczoraj mi sie skonczył. Czy to normalne? Wczesniej tak nie mialam. Chcialam dodac ze mam za soba jeden stosunek ktory odbyl sie tydzien temu(to byl 1 raz). Proszę o opinie.

Hej. Może to sliny stres spowodował wczesniejszą miesiączkę? zacznij brać magnez z witaminą b6 to wyreguluje Twoje cykle, ja miałam co 23dni miesiączke i zaczełam brać magnez teraz mam co 27dni, co prawda nie miałam ządnych plamien miedzy @ ale miałam zawsze stresa .... plastry evra dopiero zaczne brać ale boje sie że mi rozregulują cykle, zastanawiam sie nad tym.