Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcooooooo

Sperma dowodem milosci

Polecane posty

Gość Marcooooooo

Poznalem kobiete na portalu internetowym. Po 2 latach spotkalismy sie i spedzilismy wspolny tydzien. Ona wykluczala zblizenie seksualne, wiec to zaakceptowalem. Kilka tygodni pozniej spotkalismy sie ponownie. Zapytala, czy mam prezerwatywy. Nie bylem na to przygotowany. Zapytala, czy jestem w stanie powstrzymac wytrysk, gdyz ona boi sie ciazy. Doskonale panuje nad moimi reakcjami, wiec stwierdzilem, ze nie musi sie obawiac. Kochalismy sie przez 2 dni. Podniecenie nie opuszczalo mnie nawet na sekunde. Glownie piescilem ja oralnie, ale nie tylko. Przezyla wiele orgazmow. Po tych dwoch dniach stala sie oschla i zimna. Najpierw stwierdzila, ze ona mnie nie podnieca, gdyz ja nie szczytowalem. Potem powiedziala, ze ja jestem chory, nienormalny, ze zyje zyciem cybernetycznym i nie jestem w stanie z normalna kobieta przezyc orgazmu. Probowalem wyjasnic, ze najwiekszym moim podnieceniem jest orgazm kobiety, a nie moj wlasny, ze chcialem jej pokazac, ze mysle o niej, a nie o sobie, ze sam sie meczylem, aby nie wytrysnac, ale zrobilem to z szacunku i nawet milosci do niej. Wysmiala mnie. Co o tym myslicie?

ja ją rozumiem :D:D nienawidze długodystansowców :classic_cool: zatrzymywanie wytrysku jest dla mnie sztuczne nijak się to ma do spontanu jaki powinien towarzyszyc zblizeniom ;)

Gość jamjest
ja rozumiem że sie wstrzymywałeś żeby z tego dzieci nie było ale na koniec powinieneś zładować się na jej buzie albo coś w tym stylu. Jak już nie chchiałeś jej brudzić to chociaż w przescieradło ;) trzeba bylo dac sobie zrobic ręką czy coś a tak to faktycznie ona mysli ze jeses dziwny

Gość vmgmgm
moj czasem wstrzymuje wytrysk wydaje mi sie wtedy,ze go nie podniecam

Gość Heniek Buc
Przez dwa dni nie byles w stanie kupic gumek?? Faktycznie jestes powalony.

Gość Facior
Też tak miałem - ja pierniczę! Jak facetowi sprzęt zastrajkuje albo się nie spuści to kobieta zaraz zaczyna się zastanawiać co z nią nie tak! Ale jak spróbujesz ją namówić na jakieś urozmaicenie to się dowiesz że wtedy z tobą jest coś nie tak! I weź dojdź do ładu...

Gość kkkkvvvaaa
przedmowca dobrze mowi :P

Gość Marcooooooo
No to mnie przekonaliscie, naprawde dziekuje, bo ja akurat nie mam z tym zadnych problemow, tylko jak idiota ubzduralem sobie, ze tak bedzie lepiej. Cholera nie potrzebnie sie tak meczylem.

Gość a ja uważam
że to ona jest kretynką! robiłeś wszystko 'pod nią', żeby to jej było dobrze, robiłeś to o co Cię poprosiła.. Wiec o chuj jej chodzi? :o Fakt, te gumki mozna było zakupić na drugi dzień, ale przecież nie o to kaman.. Zachowałeś się ok. U mnie miał byś plus, ze nie zachowałeś sie jak typowy samiec :)

Gość Marcooooooo
ciesze sie, ze sa podzielone zdania na ten temat. Przynajmniej nie musze sie totalnie przygnebiac, ze zrobilem cos strasznego, tym bardziej, ze powaznie mysle o tej kobiecie. Chcialem jej pokazac, ze mam dla niej wiecej szacunku niz pozadania. Gdyby chociaz od razu powiedziala, ze chce poczuc zapach lub smak spermy, ale nie - dopiero po czasie. Wydaje mi sie, ze jeden z przedmowcow ma racje, ze to umrze.

Gość Grom_z_Nieba
Dzizaz co za idiotka :( masz pecha kolega bo poznałeś kretynke którą powinieneś kopnąć w dupę i zapomnieć o niej bo ona do niczego się nie nadaje. Chyba większość polek na tak nasrane we łbie...