Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni_Kol

Satynowe majteczki

Polecane posty

Gość Moni_Kol

Uwielbiam nosić satynowe majtki, w sumie większą część mojej bielizny stanowią tylko takie.Problem w tym że ostatnio nie widzę w sklepach takowych.Możecie mi coś podpowiedzieć?

Mój przyjaciel, znany w londyńskich kręgach kupiec sir Bon O\'Connor opowiadał mi na wczorajszej partyjce szachów u lady Jane iz transport jedwabiu płynący z prowincji Xiu Liu Ping w Chinach został zaatakowany prze bandę piratów Szczerbatego Joe u wybrzeży RPA

Gość Szczerbatego Joe
Dementuję, nie atakowałem ten statek dla jedwabiu. Mogę Wam tego odstąpić po okazyjne ceny jeśli najpierw zapłacicie Hun hoo za przejazd. 100 000$HK. Ale drugi ładunek nie oddam. Moja Tai Tai ma niezaspokojoną Grota z Jadeitu i własnie spróbuje tych 50 000 Jednooki mnichów. Zaden nie dogodzi jej Yang na tą chwilą. Nie chciałbym urażać Swoją Mość Sir Bon O'Connor, ale nie dołączył bateryjki do transportu, za tym musze zawiadamiać , z przykrością że musiałem zatrzymać statek Sony i załogo poszukuje AAA size.

Gość Moni_Kol
Uwielbiam też wystawiać nagie po,śladki przez kuchenne okno wprost nad spacerującymi deptakiem przechodniami :)

Gość Moni_Kol
a uwolniwszy gazy pod dużym ciśnieniem a ściskając pośladki intonuję melodyjne pierdnięcia symulując gotową do rozrodu synogarlicę turecką

oczywiście że satyNowe. SatyStare są pożółkłe i bywa że śmierdzą

Gość kwiatka01
gentelmen i szczerbaty!!! ale sie przez was uchachalam :-))))) a ja nie lubie satynowych!

Gość a jakie lubisz
?

Gość kwiatka01
hmmm... lubie bawelniane i wykonczone koronka! przede wszystkim wygodne!! No i wstyd sie przynac ale lubie dziecinne.. kolorowe,smieszne.. ostatni nabytek to z misiem z me to you heheh ;-)))

Gość zimą to ja wolę
barchany, takie do kolan. Nie cierpię jak mi doopa marznie ;)