Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gradowa_chmura

mamusie samotnie wychowujące swoje pociechy

Polecane posty

Nie sposób się z tym nie zgodzić.. Ale również i te, które zachodzą by mieć korzyści z posiadania dziecka- facet, nierzadko ślub, konto jego itp patologia jednym słowem:)

Gość Alexxxxa
Jacobs - masz dziwny sposób wypowiadania się. Piszesz o tych 30 tysiącach, a nagle ni w 5 ni w 10 wyjeżdzasz z matkami, które drażnią własne dzieci. Myśle, że nie masz dzieci i nie masz pojęcie, jak dziecko czasami potrafi wkurzyć. Oczywiście, jeżeli nigdy nie ma się cierpliwości do własnego dziecka, to cos jest nie tak.

Jeśli świadomie się nie zabezpieczają lub kłamią, że biora tabsy.. zachodzą same:) Tak mówię o babie, bo kobietą nazwać jej nie mozna, która bawiąc się z dzieckiem (dziecko jest grzeczne) jest nagle wkurzona.. patologia:) A wiesz, że ta od 30 000 tys też cierpi na tą sukowatą przypadłość? wkurzało ją własne dziecko:) może własnie wtedy pytała samą siebie- po co je sobie robiłam. Mogłam brać te tabsy. I stąd ta nienawiść to tego Dzieciątka:)

Gość katarina to ja
Jacobs ...Ciebie to chyba jakas babka w alimenty wrobiła.... albo ta od 30 000 to Twoja była....

Gość abuzabii
wystawilas sobie juz swiadectwo wybierajac imie dla dziecka, masakra:O