Gość kozaaki Napisano Wrzesień 2, 2008 Dziewczyny mam mala stope 35 rozmiar, a w zasadzie nawet 34, znalazlam taka wyprzedaz http://www.allegro.pl/item428933336_tchibo_fantastyczne_kozaki_ze_skory_rozm_34_35.html#photo no ale ja mam ponad 30 lat, no i zastanawiam sie czy takie kozaki mi beda pasowac. Tak do biegania na codzien do dzinsow, moze jakiejs sportowej spodnicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaaki Napisano Wrzesień 2, 2008 pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleńka_11 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Moim zdaniem to są butki dziecięce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczka8 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Jeśli masz ponad 30 lat to nie będziesz w nich dobrze wyglądała. To są kozaczki typowo dziecięce. Mojej 6-letniej córce na pewno by się spodobały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaaki Napisano Wrzesień 2, 2008 oki dzieki, tak wlasnie myslalam, ale tenisowki sobie zamowilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach