Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MM66666

TA DZIEWCZYNA JEST BEZ MAKIJAŻU I JEST TAK PIĘKNA NATURALNIE ZE BRAK SŁÓW.

Polecane posty

Gość KOBIETY TO...
Chinka Czikuczikulinka "Przestańcie już pociskać te kity, że Alba jest piękna Nie ma w niej nic szczególnego, przeciętna panna, nie wiem o co tyle krzyku" Co Ty zazdrosnico pieprzysz? Zobacz jak wygląda w filmach o fantastycznej czwórce. Laska, że szok. Same złe komentarze tylko od zazdrosnych bab. http://www.metacafe.com/watch/662678/jessica_alba_fantastic_four/ http://www.youtube.com/watch?v=KvmKOqCjyTQ&feature=related http://www.comicbookhotties.com/models/jessica-alba.asp

Gość kulwa mi ma c
a kto jest piekny? ANGELINA JOLIE? hahahahahaha nie no ku rwa jak taki macie gust to współczuje: ) A wy jak wygladacie? Sory krytykowac to kazdy potrafi, a wiadomo ze kazda kobieta lepiej z makijazem wyglada nie? dotarlo? :>

Gość pit57847589347539
jest ładna ktoś powie, ze piękna ale dla mnie nie do przyjęcia jest fakt że łazi po miescie bez makijażu widać wszystkie niedoskonałości usta prawie spękane i tak dalej

Gość KOBIETY TO...
vcer J"essica, to jest Jessica. naszym bylejakim Polkom daleko do niej. nie zgodzilbym sie z tym http://www.pudelek.pl/artykul/12076/nowy_nos _zmudy/ ta Polka jest ladniejsza od ALby" Co to jest z tymi wielkimi zębami i zmarszczkami wokół oczu. NIby gust rzecz względna, ale po tym co wklejasz uważam, że jesteś totalne bezguście.

Gość KOBIETY TO...
kulwa mi ma c a kto jest piekny? ANGELINA JOLIE? hahahahahaha nie no ku rwa jak taki macie gust to współczuje: ) A wy jak wygladacie? Sory krytykowac to kazdy potrafi, a wiadomo ze kazda kobieta lepiej z makijazem wyglada nie? dotarlo? :> Nie bardzo dotarło. Wiele Polek nawet z makijażem wygląda źle. Nie mówiąc już, że niektóre nie potrafią sobie zrobić makijażu. A jak się człowiek koło takiej rano obudzi to może zemdleć z przerazenia. Koło Jessicy chętnie bym się budził. Jescze ładne dla mnie są: Christina Aguilera, Jolene Blalock, Gwen Stephanie i moja przyjaciółka, ale nie chce podawać adresu do jej strony.

Gość KOBIETY TO...
vcer - nikt nie mówi, że jest najpiękniejsza na świecie, tylko, że jest atrakcyjna. Zazdrosne baby mówią, że jest brzydka, a na Kafeterii pewnie nie ma ani jednej dorównującej jej urodą. Ktora sądzi inaczej, to raz dwa swoją fotkę. Po za tym fotki które wklejasz - chm.. są tam niektóre ładne dziewczyny, ale akurat z tych które przedstawiasz wolałbym Albę. Ma oryginalną urodę, a one pospolitą.

Gość vcer
Zazdrosne baby mówią, że jest brzydka oczywiscie ze jest ladna , ale sa ladniejsze moim zdaniem kobiety.

Gość KOBIETY TO...
vcer - poza tym przeczytaj temat. Wklejasz fotki wystylizowanych dziewczyn, ze zrobionym makijażem, ułożonymi włosami i są to zdięcia wybrane jako najlepsze z z kilku rolek filmu. Naturalnie na ulicy one tak nie wyglądają. Rozumiesz temat?

Gość KOBIETY TO...
vcer "Christina Aguilera ona jest znana , ale wcale nie piekna tylko znana" Faktycznie kiepsko tu wygląda. Ktoś powinien podac do sądu jej stylistę/kę.

Gość moje kochane slonce
kobiety to.. - nareszcie ktos myslacy:)

Gość PIEKNO A ŁADNOSC
ALBA JEST PASKUDNA JEDNAK GUST MA INNY BO MI SIE NIE PODOBA JAK CHOLERA JEJ TWARZ. CIALO MA SUPER ALE TWARZ PASKUDNĄ ..NIE ŁADNĄ NAWET ALE BRZYDKĄ DLA MNIE. DLA MNIE PIEKNĄ TWARZ MA CIELECKA MAGDA Z POLEK.

Gość PIEKNO A ŁADNOSC
świetny

Gość wwwwwwwwwe
Taaa, no to wracaj do polskich seriali i garów. I tak będziemy się oglądac za Jessicą, a nie za tobą.

vcer -----------> zgadzam sie , nasza na pudelku ladniejsza /:)

Gość kup na gaz to tansza
bleeeeee

Narazie tylko widziałem fotkę nowej3.... coś tam i jest ładna, a reszta? Krytykujecie strasznie, to pokażcie swoje fotki skoro uważacie, ża alba jest taka brzydka. żadna się nie odważy?

ojojoj zabolało ? :D brzydka nie jestes ale pieknoscia tez nie :) sama jestem ładniejsza z reszta wszedzie naokolo widac piekne dziewczyny wiec sobie tak nie schlebiaj konska mordo

gwiazdeczka kochana jak taka ladna jestes to sie pokasz;) ja nie mowie ze jestem najpiekniejsza...a ty widze masz spory kompleks dziewucho niewychowana

kto tu ma kompleksy to nie chce mowic...skoro caly czas wystawiasz na forum swoje foty i oczekujesz zeby sie nimi zachwycano....:) a swoich fot na pewno nie pokarze na jakims forum :):) wystarczy ze sa na Nk :P

buhahah to co ty sadzisz mam gleboko w dupie , mysl co chcesz... uwarzasz sie za pieknosc a jestes conajwyzej przecietna wiec nie wypowiadaj sie o mnie jak mnie nie widziałas ... :O