Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettyliadaaaaa

moj pierwszy raz to niekonczacy sie koszmar

Polecane posty

Gość bettyliadaaaaa

juz wiele razy probowalismy ale mnie bardzo boli a czlonek i tak nie wejdzie, wchodzi pewnie ze 2 cm i tyle, stosujemy zel PLAY ale tez ie pomaga, co prawda penis ma gruby ale i tak powinien przeciez wejsc, co jest? mam juz tego dosc

Gość hghggggggghghgh
A ma obrzezanego penisa?

Gość bettyliadaaaaa
nie ma obrzezanego penisa.. ale on jest dlugi i gruby... ja juz nie czuje zadnej przyjemnosci, gdy dochodzi do ego momentu to juz mam dosc, za kazdym razem mam nadzieje ze bedzie lepiej ale nie.. boli tak jakby tam nie bylo otworu tylko chcial mi dziure w kosci zrobic.

Gość mam racje tak tak
obrzezane sa lepsze :classic_cool:

Gość abi32
poprostu przebij sobie sama błonę i wtedy wejdzie

Gość hghggggggghghgh
bo ja mam obrzezanego penisa żona kazała mi obrzezać bo lepiej w chodzi

Gość bettyliadaaaaa
no mam nadzieje ze jest inny sposob niz obrzezanie

Gość ioljfhhjola
moze sprobujcie innej pozycji....

Gość bettyliadaaaaa
a jaka jest najlepsza pozycja na pierwszy raz?

Gość ioljfhhjola
klasyczna z poduszka pod pupa kobiety

Gość ludzik123
ja tez mialam tenklopot co Ty i poradzilismy sobie w ten sposob ze sprobowalismy na jezdzca bo wtedy to Ty masz kontrole i robisz co uwazasz jesli czujesz ze moze wejsc to delitnie mozesz to zrobic moze sie nim delikatnie pobawic okolicy i rozluznic sie...

Gość bettyliadaaaaa
wczoraj probowalismy na jezdzca tez i nic z tego, a tak normalnie to ja leze, mam poduszke pod krzyzami bo podobno to pomaga, nawet nogi dawalam na Jego ramiona i dalej nic z tego, gdyby nie to ze ginekolog mowil ze mam prawidlowa budowe pochwy itd to pomyslalabym ze cos tam jest nie tak

Gość piękny i wielki
Kup sobie sztucznego penisa i spróbuj wsadzić, moja pierwsza dziewczyna też tak miała i to pomogło

Bettyliadaaaaa, przykra sytuacja. Niech twój partner spróbuje najpierw penetrować twoją pochwę jednym palcem (najlepiej wskazującym). Jeżeli się uda, to niech spróbuje dwoma. W momencie gdy twoja pochwa rozciągnie się z czasem na tyle iż będzie mógł swobodnie włożyć w ciebie dwa palce, z włożeniem penisa też nie powinno być już problemów.

Gość 666999
spróbuj ponownie gdy będziesz miała 20 lat, wiem że 10 lat do sporo czekania, ale opłaci się :D

Gość bettyliadaaaaa
mam 24 lata, i to nie jest smieszne, naprawde to jest koszmar dla mnie, bo ja juz straciclam ochote na wsyzstko przez ten bol, co do wkladania palcato z tym nie ma wiekszych problemow,i nie boli... a czlonek za nic nie wejdzie

Gość w.w.w.
pochwica się kłania?... do lekarza z tym?...

Gość mardssgbo
rozciągać palcami, ale przede wszystkim - rozluźnić... Jak będziesz spięta, to on nigdy nie będzie mógł wejść... Musisz nastawić się psychicznie, że nic ci się nie stanie, a on musi być naprawdę delikatny...

Tez mialam ten problem... dwa pierwsze podejscia byly koszmarne... strasznie bolało. Po kilku dniach przerwy sprobowalismy znowu i bylo juz tylko lepiej. Grunt to nie myslec o bolu podczas stosunku... to ma byc przyjemnosc. Pozycja na jezdzca tez pomaga.

My też mieliśmy z tym problemy... Bolało okropnie... W końcu się udało (pozycja klasyczna, z ową poduszką pod pupą), u mnie pozycja na jeźdźca nie wchodzi w grę, bo jak tylko bym poczuła dotkliwy ból zaraz bym się wycofała, a tak... Jakoś wytrzymałam, mój ukochany starał się być zarówno delikatny, jak i stanowczy. Krwi było mnóstwo, nie tylko za tym razem, ale i kilkoma kolejnymi (pomimo, że po pierwszym udanym razie ginekolog stwierdziła, że błonki już nie mam). Za każdym kolejnym razem seks przynosił ból w podbrzuszu, mineło naprawde sporo czasu, az przestało mnie boleć. Teraz jest już ok :). Według mnie musisz zdać się na chłopaka, bedzie bardzo bolało, ale lepiej raz a porzadnie niż się meczyć w nieskończoność :).

Gość jest takie coś jak
POCHWICA dziewczyno. musisz iść z tym do lekarza, jest na to rada. A pochwica, to nic innego jak mocne zacisnięcie mięśni pochwy tak, że penis nie ma jak wejść. to ma oczywiście podłoże psychiczne. Chyba jest na to zastrzyk. Nie ma co, do lekarza musisz sie przejść

Gość bettyliadaaaaa
ostatnio wszedł palec spokojnie, a czlonek tylko ze 2 cm, a nastepnego dnia weszły 3 palce z bolem, ale zawsze, i czlonek a 5cm... jestem dobrej mysli ze bedzie juz tylko lepiej

Gość bizi
moja dziewczyna mała to samo do puki sie nie odprezysz nie ma szans zbye wszedł do konca