Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karioka2727

miętoszenie jąderek

Polecane posty

Gość karioka2727

pomóżcie, mój facet chce, żeby mu miętosic jaja podczas pieszczot, powiedzcie, jak to robicie?

musisz być delikatna, nie możesz ich ściskać zbyt mocno, najlepiej masuj je za pomocą oliwki, mogłabyś je wylizać i pieścić ustami na pewno mu się spodoba

Gość piękny i wielki
Weż jedno w jedna rekę, drugie w drugę i masuj na początku delikatnie, a jak on bedzie sie zblizał to doś szybko i energicznie

Gość bhvcbvc
http://www.redtube.com/10590 obejrzyj sobie ten film . CO prawda nie jest to mietoszenie , ale ssanie ( raczej tego nie szukasz ) . Mozliwe ze jednak okaze sie przydatny .

Gość mój nie lubi
bo go to łaskocze

Gość bhvcbvc
mozliwe ze zbyt delikatnie dotykasz zlap bardziej stanowczo . muskanie opuszkami palcow moze laskotac

Gość karioka2727
bhvcbv, dzieki za rady, spróbuję tak, ale mam wrazenie, że nie zmieści mi się do buzi tak jak w tym filmie

Gość duko
jaja nie sa az ak wrazliwe na sciskanie co na uderzanie . WIec mozesz go spokojnie chwycic za worek bez obawy ze cos zgnieciesz . Nigdy na tomiast nie uderzaj w nie z otwartej dloni .

Gość markov
Gość markov
obejtzyj sobie te filmiki , a niektore ci rozwala . NA tej stronie jest ich dziesiatki

nie pytaj jak to robic!! ja nie pytalam nikogo i gdy to robilam pierwszy raz on odplywal:D mowil ze swietnie to robie no i mi sie tez podobalo:P

Gość karioka2727
dzięki waszym radom spróbowałam i zrobiłam mu dziś rano laskę z obrabianiem jajeczek. Powiedział, że było super, tylko mam na przyszłość nie ugniatać a ciągnąć a dół za worek i to dosyć mocno. Dzięki, całusy