Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

kurde to dawno temu mnie szukałaś :) musiałam przeoczyć mała kopie, a jak nie kopie to mam schizy że coś nie tak :P a twój maluszek pewnie pociecha straszna :) jejku jakbym chciała już ją mieć przy sobie

jejku inaczej sobie ciebie wyobrażałam :D wyglądasz super i jesteś bardzo podobna do mojej bratowej :) a mały przystojniak niesamowity :D aż się wzruszyłam, że niedawno był w brzuszku. no i starszy brat też przystoniacha:D

he he to samo mogę napisać o tobie :) nie tak sobie ciebie wyobrażam jesteś śliczna :):) a mąż to przystojniak:)

bo w ogóle przez te nasze początkowe \"spory\" za które do teraz mi głupio :P chyba demonizowałyśmy sobie siebie nawzajem :D:D

Zgoda? Zgoda!!! A Bóg wtedy rękę poda!!!!! :D Pewnie rozmowa perzeniesie się niebawem na wskazany topik "no men inside" więc korzystam z okazji i serdecznie pozdrawiam obie sympatyczne forumowiczki! 🖐️🖐️ 🌻 🌻 :)

zapewne masz teraz mniej czasu, bo maluszek w domu :) a ja cóż mam robić... zakazane mam biegać, zakazane pracować... pozostaje leżeć i podczytywać kafeterię :P