Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Catch Me If You Can

Mój przyjaciel nazwał mnie dziwką.

Polecane posty

Z Mateuszem przyjaźnimy się już 8 lat.Ostatnio coś zaczeło sie miedzy nami psuc.On zaczał mnie unikac.Wczoraj ostro się pokłociliśmy.Nazwał mnie dziwką.Powiedział że zaczyna wierzyc w to co mówili o mnie w naszym miasteczku.A co mówili? Mowili że się puszczam,że rozbiłam małżeństwo etc. O co mu chodzi? Zaczynam wierzyc w to że wszyscy faceci sa tacy sami...

Gość 666999
skoro usłyszałaś to od wszystkich facetów to znaczy że coś musi w tym być :D

Gość A666
Nigdy nie nazwalbym tak kobiety.

Gość A666
no chyba że żonę

Gość A666.
ale ja jestem niemową , to inna sprawa :o

Gość adam ze sromowic niżnych
pewnie mówi prawdę , słuchaj kolegi :classic_cool:

Gość wiec zacznij
sie puszczac to bedziesz wiedziec dlaczego tak mówią

Gość zzzooooooolfsdgfrewgtr
Moze jest zakochany w tobie? od przyjazni do miłosci nieiwele drogi. niwiem moze jest zazdrosny, tak mi przyszło na mysl zo

Gość a robiłas mu loda/
może o to chodzi???/ jak nie to zrób mu loda i bedzie git:) przyhjaciele musza sie wspierac

moja opinia jest taka, ze w kazdej zlosliwosci jest odrobina prawdy. skoro on Ci to powiedzial i wiesz ze inni mowia podobnie to z czegos to sie bierze. ilu mialas partnerow w ciagu ostatnich 3 lat? jak czesto sie z kims umawiasz? jak sie ubierasz na wyjscia ze znajomymi? pytania mozna mnozyc cos w tym musi byc. nie mowie ze od razu sypiasz z kim popadnie, ale zastanow sie nad soba. to ze sie obrazilas zamiast na spokojnie o tym pogadac to juz inna sprawa. wiadomo - on przegial, ale dzieki temu Ty nadal nie wiesz o co chodzi a masz przyjaciela mniej. i przyjaciele mowia sobie wszystko wiec skoro on cos takiego Ci powiedzial tzn ze zostal doprowadzony do ostatecznosci. czym?

Gość usisz z nim porozmawiac
a potem zdecydowac czy jeszcze chcesz tej przyjazni czy to koniec coś mi się wydaje że to nie była przyjażń

moja opinia jest taka, ze w kazdej zlosliwosci jest odrobina prawdy. skoro on Ci to powiedzial i wiesz ze inni mowia podobnie to z czegos to sie bierze. ilu mialas partnerow w ciagu ostatnich 3 lat? jak czesto sie z kims umawiasz? jak sie ubierasz na wyjscia ze znajomymi? pytania mozna mnozyc cos w tym musi byc. nie mowie ze od razu sypiasz z kim popadnie, ale zastanow sie nad soba. to ze sie obrazilas zamiast na spokojnie o tym pogadac to juz inna sprawa. wiadomo - on przegial, ale dzieki temu Ty nadal nie wiesz o co chodzi a masz przyjaciela mniej. i przyjaciele mowia sobie wszystko wiec skoro on cos takiego Ci powiedzial tzn ze zostal doprowadzony do ostatecznosci. czym? Spotkaliśmy się.On był w złym humorze.Ja zapytałam go dlaczego mnie od jakiegoś czasu unika.Nie chciał mi powiedziec.Zapytałam czy chodzi o Magde (jego dziewczyne).Czy ona ma jakieś pretensje z tego powodu ze sie kumplujemy.Powiedział,że tak.No i ja zaczełam swoje.Żeby do niej szedł bo i tak pewnie wybierze ją bo mnie od jakiegoś czasu olewa.I tak od słowa do słowa...:(

Gość h20
Bo to nie byl prawdziwy przyjaciel.