Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

czy sa jakies szampony kokosowe poza schaumą?

Polecane posty

Gość juh
a w tych dostepnych w drogeriach?bo po schaumie mam siano

Gość airetefak134
w oriflame chyba sa kosmetyki do pielęgnacji włosów kokosem

Gość żółta zaglowka
miałam cała serię kokosą z oriflamu niekupuj bo to badziew:o niby seria do włosów zniszczonych a włosy strasznie sianowate, suche, beznadziejnie sie pieni, odżywka do kitu:O szkoda kasy:O jakością porównałabym do najtańszego szamponu z biedronki:O

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
też uwielbiam kokosowe kosmetyki,z oriflame potwierdzam ze szampon i odzywka to badziewie,juz ta schauma lepsza.poszukaj moze schaumy na rynku gdzie sa produkty niemieckie,mowie ci ze sa swietne,te u nas to to jakies podrobki chyba bo sa duzo gorsze

dziś kupiłam - joanna sweet fantasy. są różne zapachy. ja wybrałam kokos i właśnie się upajam jego cudownym zapachem:)

Gość juh
Miyuki napisz potem jakie wloski po nim masz i czy zapach nma wlosach czuc chociaz troche

schaume kupowalam zawsze ze wzgledu na zapach,nie patrzalam na wlasciwosci regenerujace tylko zapach,ktory niestety nie byl na wlosach wyczuwalny jak wyschly.czasem go kupuje po to zeby czuc zapach podczas mycia,regeneracje zapewnia mi odzywka(nie schauma).joanne kokosowa widzialam ale nie mialam okazji stosowac,chyba spróbuje.jest tez fajny szampon clairol herbal kwiat hibiskusa&kokos.,to taki slodko owocowy zapach,ja czuje bardziej kwiat,moj chlopak upiera sie ze kokos :) wlosy po nim sa miekkie i lsniace

Gość aagneeskaa
z serii Timotei jest mozna tez wybrac sobie maske kokosowa do włosow, np. dostepna w salonach fryzjerskich z kalosa czy podobne maski mleczne Maja suuper zapach:)

Gość a moze jutro juz bedziesz
z timotei sa kokosowe?a ktory rodzaj?