Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookalikeee

potrzebuję Waszej pomocy

Polecane posty

no więc w szkole jest jeden koleś, który mi się podoba, mimo to nie znamy się. już w tamtym roku on uśmiechał się do mnie kiedy mijaliśmy się na korytarzu, ale ja wtedy tego nie zauważałam, bo byłam zadurzona w kimś innym, poza tym to wyglądało jakby po prostu szedł i sie uśmiechał. dopiero długo potem zaczęłam zwracać na niego uwagę i skapowałam się, że i on zwraca uwagę na mnie. zaciekawił mnie, chciałabym go poznać. czy też powinnam się uśmiechnąć i patrzeć się w jego stronę? nie chcę żeby sobie pomyślał od razu nie wiadomo co, bo mogę wyjść na idiotkę, z drugiej strony podoba mi się i szukam okazji żeby go poznać. co radzicie, nie mam doświadczenia i dość nieśmiałe ze mnie dziewczę :D

Gość Non Sferatu ad Kastra t
Spadaj małolato z tym dziecięcym tematem na uczuciowy albo na forum o2. Tma znajdziesz odpowiedź, bo każdego dnia takie panienki jak ty zadają to samo pytanie. Masz tam setki odpowiedzi.

Gość kalafior hehe
co up ?

Gość kalafior hehe
No, nie ma za co :)

Gość Non Sferatu ad Kastra t
przestań upać i zaśmiecać forum. Wiesz gdzie masz szukać odpowiedzi. Tu sobie poszukaj w tematach poniżej: http://forum.o2.pl/