Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

JAKIE Są????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

niziny i wyżyny Azji Afryki Ameryki Północnej Ameryki Południowej Antarktydy Europy Australii? o jejjjuuu pomóżcie mi!mam na jutro zadanie a nie moge znaleźć info,w pdr nie ma 😭😭pomozcie!pomozcie!proszeee😭😭

TO WZ ATLAS I WYPISZ ATLAS CHYBA MASZ O NIE? CO MAMY ZA CIEBIE ZADANIE ZROBIC? DOPIERO SIE ROK SZKOLNY ZACZOL A TY JUZ TAKA LENIWA

ale ja nie mam :( 😭pozyczylam kolezance kurwa i nie mam gdzie sprawdzic 😡😭 przeciez dziesiaj bylam grzeczna!nie zakladalam glupich topikow,odwdzięczcie sie za spokoj :) prosze!

Gość draże są fuj i gejejejejeje

TO SOBIE NA INTERENCIE POSZUKAJ MAPEK I WYPISZ HAHA A JAK NIE MASZ ATLASU TO IDZ DO BIBLIOTEKI

a ponawiaczce byście pomogli 😭 no nie? a tpo ze mieliscie spokoj to sie nie liczy 😡

Niziny Azji * Kotlina Bałchasko-Ałakolska * Brama Turgajska * Nizina Chińska * Kotlina Fergańska * Nizina Gangesu * Nizina Hindustańska * Kantō (nizina) * Kotlina Kaszgarska * Nizina Kurańska * Nizina Mandżurska * Nizina Menamu * Nizina Indusu * Nizina Ocko-Dońska * Tihama * Nizina TurańSKA widzisz sa wystraczy wejsc na mapke masz tylko niziny azji wiecej nie dam bo nie bede za ciebie zadania robic leniu

WYZYNY AZJI * Wyżyna Armeńska * Dekan (płaskowyż) * Wyżyna Mongolska * Pogórze Kazachskie * Płaskowyż Turgajski * Wyżyna Tybetańska * Ustiurt * Wyżyna Anatolijska * Wyżyna Irańska * Wyżyna Lessowa * Wyżyna Środkowosyberyjska

AFRYKA wyzyny # Wyżyna Abisyńska # Wyżyna Adamawa # Adrar (płaskowyż) # Adrar des Iforas # Wyżyna Azande # Aïr Bije Darfur Dżilf al-Kabir Dżos Ennedi Futa Dżalon Wyżyna Katanga Ouaddaï Wyżyna Somalijska Tadmait Takant Tasili Wan Al-Hadżdżar Weld (wyżyna) Wyżyna Wschodnioafrykańska

koniec reszte Ameryki Północnej Ameryki Południowej Antarktydy Europy szukaj sama

Gość jestes leniwa dziecko
Jak chodziłam do szkoły to nie było komputwerów a prace domowe ZAWSZE odrobione były.Dlaczego?Bo byłam pracowita.A ty?Leń śmierdzący.Na lekcji ci kafeteria nie pomoże zajmij się nauką.Zajrzyj też czasem do biblioteki.Nie wyręczaj się innymi.