Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LenaGrian

Samotność w sieci?

Polecane posty

Hej.. mam 29 lat i chętnie porozmawiam na gg w samotne wieczory. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam gg 9295117.

Gość crazy crazy nights
Wątpie żebyś znalazła tutaj poważnego rozmówcę..

Gość crazy crazy nights
W takim razie powodzenia :)

Gość h20
Jaki ten numer gg ?

Gość h20
faktycznie jest napisane :P

Gość h20
zaraz zaraz ...ale ja przeciez nie mam gg :(

Gość Oblech
Buhahahahaha h20 nie nabijamy się z leżących i płaczących :P

Gość h20
yyy...że niby ja sie nabijam?

Gość czy tylko gg
i czy tylko wieczory?

Gość h20
Wracając do pytania - mam możliwość wejścia na chat:P

Gość zxcz
D o b r y w i e c z o r 🖐️ Jestem tutaj nowy i chetnie porozmowiam na rozne kulturalne i ambitne tematy , najbardziej lubie rozmawiac o technikach stawiania klocow na klaty (wiem ze to juz niemodne lae to moja pasja) i bujania byczych worow , lubie tez poezje :)

Gość h20
Na kazdy byle byl przejrzysty

Gość zxcz
Proszed bardzo , wlasnie napisalem swoj pierwszy wiersz , czasami pisuje pod pseudonimem : Litwo! Ojczyzno maja! Ty jesteś jak zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie" Panno święta, co Jasnej bronisz Częstochowy I w Ostrej świecisz Bramie! Ty, co gród zamkowy Nowogródzki ochraniasz z jego wiernym ludem! Jak mnie dziecko do zdrowia powróciłaś cudem, (Gdy od płaczącej matki pod Twoją opiekę Ofiarowany, martwą podniosłem powiekę I zaraz mogłem pieszo do Twych świątyń progu Iść za wrócone życie podziękować Bogu), Tak nas powrócisz cudem na Ojczyzny łono. Tymczasem przenoś moją duszę utęsknioną Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych, Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych; Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem, Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem; Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała, Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała, A wszystko przepasane jakby wstęgą, miedzą Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą. Jak Ci sie podoba ?

wśród pól takich przed laty.. nad brzegiem ruczaju.. na pagórku niewielkim.. we brzozowym gaju.. stał dwór szlachedzki.. z drzewa lecz podmurowany.. świeciły się z daleka pobielane ściany.. tym bielsze że odbite od ciemnej zieleni.. topoli co go bronią od wiatrów jesieni... ..... tak to chyba dalej leciało ;P

Gość zxcz
Dalszej czesci jeszcze nie wymyslilem , Twoja w ogole nie pasuje do mojej koncepcji tego utworu , jest kiepska , postaraj sie bardziej 🖐️ Dlaczego nie poszukasz sobie jakiegos "realnego rozmowcy" , wirtualny to nie to samo .

teoretycznie masz rację :) ale chwilowo .. mogę jedynie ewentualnie wyjrzeć przez okno żeby z kimś niewirtualnym porozmawiać.. ale nie chcę.. bo komary wlecą :P

Gość zxcz
Sa takie siatki przeciw owadom - moskitiery czy jakos tak to sie nazywa , powinnas sobie kupic , powinno pomoc .

miałam .. ale siatka poleciała wraz ze starym oknem.. teraz okno nówka sztuka, a siatki niet.. faktycznie muszę sobie taką sprawić.. zachodzę w głowę czemu Noe nie rozwalił tej pary komarów na arce... ;P

Gość Noe a może lepiej....
gdyby Noe rozwalił to- przypowieść biblijna nie bylaby prawdziwa nie byłoby wszystkich zwierząt a maił ich wziąść po parze. Teraz wiesz?

Gość Noe a może lepiej....
i jeszcze jedno... zapamietaj sobie, ze każda rozmowa nawet ta co się zaczyna od poezji ....kończy się na propozycji seksu!