Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananannanana

Czy naprawde to taki wstyd??

Polecane posty

Gość nananannanana

Ide na ślub i wesele za 2 tyg do siostry,mój facet oczywiscie idzie ze mną.Tyle że on jest nizszy odemnie,mi to nie przeszkadza,ale najwidoczniej mojej rodzinie tak (że za niski,że jak to bedzie wygladało it) No i co ja mam zrobić? miał ktos kiedys taką sytuacje?jak było?co byscie zrobili na moim mijescu i wybawie sie na weselu z nizszym partnerem?:( odp prosze

Gość H20
Miej w nosie to co mówi rodzina.

Gość nananannanana
Halooooooooo

Gość 25/160
jest duzo nizszy???

Gość daj spokoj
no cos ty! czemu mialoby to bys wstydem? ludzie maja gorsze problemy, wzrost ? co on ma do milosci? :)) to twoja decyzja kogo bierzesz sobie na partnera i nikomu nic do tego

Gość nananannanana
10 cm Próbuje miec to w nosie na prawde,ale ja nie wiem jak to bedzie.Juz sama nie wiem,a przeciez nie powiem mu zeby ze mną nie szedł bo chce żeby ze mną był w ten wazny dzien

Gość nananannanana

ja mam troszke niższego od siebie chłopaka już ponad 5 lat i każdy sie przyzwyczaił, z początku jak go poznałam to miałam taki sam problem - bo co powie na to rodzina albo znajomi a teraz jest normalne i i nie na jednym weselu wybawiliśmy sie doskonale a ile jeszcze takich wesel przed nami. dlatego nie przejmuj sie rodziną pogadają i przestaną a ty jeśli sie z nim dogadujesz to ja nie widze żadnego problemu we wzroście, pozdrawiam i trzymaj sie

Gość 25/160
mociesz cos wymyslic np. wyzsze obuwie dla niego, sa takie buty. roznica miedzy wami nie bedzie az tak widoczna. wiem, moze to byc przykre dla niego, ale mysle, ze dzieki temu oboje czulibyscie sie lepiej:)

Gość nananannanana
Anuleczka-->Masz racje! Wzrost to nie wszystko przeciez,liczy się jego wnetrze ,charakteritd.Dziekuje za tak miłe słowa otuchy,równiez ciepło pozdrawiam.

Gość 25/160
mozesz*

Gość kurfkuma
popatrz na gwiazdy w Hollywod- tam jest zatrzęsienie niskich facetów z wysokimi dziewczynami. A tom Cruise z Nicol kidman? oni jakoś nie wstydzą się pokazywać przed kamerami, bądź więc dumna, że się wyróżniacie i tyle. Przynajmniej będą o was mówić (: nie pozostaniecie niezauważeni! baj baj.

Gość kurfkuma
*tak tak, wiem że nicol z tomem już nie są razem, ale byli, ot co!