Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaabinaaaa

Bolą mnie nerki To chyba nerki... pomóżcie

Polecane posty

Gość saaabinaaaa

Dziś cały dzień bolą mnie obie strony pleców na dole po bokach :( Czy to nerki? Co na ból?

Gość mala_migotkaaa
Jeżeli to tylko jednorazowy ból, i nigdy wcześniej Ci się to nie zdarzyło to nie powinnaś się przejmować - może poprostu wyginałaś się, i bolą Cię kości. Jednak jeśli będzie się ten ból powtarzać, lub nie ustąpi przez 2-3 dni to powinnaś zgłosić się do lekarza pierwszego kontaktu - być może masz przeziębione nerki, a to w przyszłości może się nieprzyjemnie skonczyć. Póki co poproś kogoś żeby Ci je wymasował, a najlepiej wtarł jakiś grzejący preparat typu Amol. No i przede wszystkim nie odsłaniaj ich teraz tylko przykryj czymś ciepłym.

na dole po bokach to nie nerki. Korzonki prędzej. Ja mam chore nerki i bolą mnie raczej u góry. Nieco poniżej środka pleców po bokach

Gość saaabinaaaa
bardzo boli... ide jutro zbadac co mi dolega bo niedawno miałam chory pęcherz... myslicie ze isc z tym do lekarza? bo bardzo boli :(

Gość mala_migotkaaa
Też mam chore nerki, i dobrze wiem jaki to ból, jest to też kwestia na którą powinno się bardzo uważać. Może lepiej połóż się, skoro Cię boli, a jutro wybierz się do lekarza. Życzę powrotu do zdrowia!

Gość hihu haha
to nerki ja po zapaleniu pecherza mialam po tygodniu bol nerek ale taki zen ie doczolgalam sie do kompa zebby naspisac post :P

Gość saaabinaaaa
mnie też tak bardzo boli że sie nie umie ruszyć... mama dała mi laptopa bo musze sprawdzić i doradzić sie Was... :( Leze i mam laptopa obok siebie... nie mialabym siły siedzieć przy biurku...

Gość saaabinaaaa
hihu haha a jak się leczyłaś?

Gość saaabinaaaa
co mam robic :(

Gość saaabinaaaa
byłam u lekarza i to nerki :( Bolą nadal mocno.. dał tabletki antybiotyki narazie bo w piątek szczegółowe badania mnie czekają :( najgorsze że cierpie podwójnie bo okres dostałam!!!!!!!!

Gość gość
Mam wrażenie że tu piszą dzieci albo kretyni !!!!

Gość kimurka
W przypadku kamicy nerkowej Nefrostone jest bardzo dobrym srodkiem spozywczym ktory lagodzi dolegliwosci wiem z doswiadczenia, bo niestety to przechodzilam...

Gość asoni211
Polecam iść na usg i zbadać się dokładnie, bo jeśli to kamica nerkowa to im wcześniej wykryta tym lepiej. Znam to z autopsji, a Nefrostone o którym już pisaliście faktycznie jest skuteczny jesli przyjmuje sie go regularnie.