Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 obcasy obcasiki

ODGINAJ膭CE SI臉 OBCASY !!!

Polecane posty

Go艣膰 obcasy obcasiki

co zrobi膰 z takimi :D ?? mam 艣wietne buty, ale te odginaj膮ce si臋 obcasy doprowadzaj膮 mnie do rozpaczy ;) raczej nie odpadn膮, ale jest to niekomfortowe :( jakie艣 rady macie? mo偶e kto艣 wymienia艂 takie obcasy na nowe ?:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 obcasy obcasiki
odginaj膮 si臋 do ty艂u przy chodzeniu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obcasy obcasiki
znaczy nie s膮 stabilne tak jak powinny by膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurfkuma
~mo偶e nie mog膮 utrzyma膰 twojej wagi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a nowe buty czy juz schodzone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenka w
mam ten problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obcasy obcasiki
wag臋 mam w porz膮dku :O a buty za艂o偶one dos艂ownie ze dwa razy maj膮 tak od pocz膮tku ktos z was wymienia艂 kiedy艣 obcasy na nowe?? maj膮 oko艂o 5 cm, obcas w miar臋 gruby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milla tequila
niecg ci szewc wymieni obcasy na nowe, to moze pomoc, o ile bedzie ci si eto oplacac, bo polska zawladnely chinskie buty, tanie badziewie, wiec jezeli sa to buty tzw jednego sezonu jak i nie krocej to raczej kup nowe, a jezeli sa to jakies drogie porzadne buty( w porzadnych chyba nie robia obcasow na odpiernicz:)to sproboj zaniesc do szewca niech wymieni cale obcasy na takie same.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obcasy obcasiki
no w艂a艣nie s臋k w tym , 偶e to s膮 porz膮dne, sk贸rzane zimowe kozaki, bardzo 艂adne zreszt膮 ;) i 偶al mi ich :( wi臋c nawet w porz膮dnych zdarzaj膮 si臋 trefne obcasy ;) faktycznie spr贸buj臋 wymieni膰, tylko ciekawe jaki koszt ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milla tequila
moja znajoma musi czesto wymieniac obcasy, taka tendencja:) ale niewiem ile placi, ale nie sa to jakies kwoty wygorowane wydaje mi sie ze ok 30-50 zl, ale nie jestem pewna, wazdym razie moze ci to pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znam toooooooooo
Mialam podobna sytuacje z moimi kozaczkami. A ze dalam za nie duzo kasy i strasznie mi sie podobaly postanowilam cos z tym zrobic. Okazalo sie ze to wcale nie byla wina obcasow tylko takiego metalowego paska w srodku buta. Po prostu trzeba bylo wymienic go na nowy

Udost臋pnij ten post